Πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» στη συμβολή της Λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου με την οδό Τσαμαδού. Με επικεφαλής τον Γιάννη Μώραλη και παρουσία των υποψηφίων του συνδυασμού, μεταξύ των οποίων και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, «δόθηκε το σύνθημα νίκης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο νυν δήμαρχος του Πειραιά, ζητώντας εκ νέου την ψήφο των πολιτών. «Δεν πρέπει να ανακόψουμε την πορεία για την ανάπτυξη της πόλης. Δεν πρέπει να ανακόψουμε την πορεία για την αξιοποίηση της δημοτικής μας περιουσίας, που έμενε αναξιοποίητη, όπως για παράδειγμα ο Πύργος. Δεν πρέπει να ανακόψουμε την πορεία μας για τις μεγάλες αναπλάσεις, του Μικρολίμανου, του Αγίου Διονυσίου, περιοχών που για χρόνια δεν προχωρούσαν, δεν προόδευαν», ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Μώραλης.

«Εμείς είμαστε ομάδα, δεν είμαι εγώ- το έχω ξαναπεί- ούτε ο σοφότερος, ούτε ο εξυπνότερος, ούτε ο ικανότερος, είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με επικεφαλής εμένα, που δουλεύουμε ισότιμα ο ένας δίπλα στον άλλον. Με τους εργαζομένους του δήμου στο πλάι μας και πλάι στην κοινωνία. Με συνεργασίες, με τη Μητρόπολη μας- ευχαριστώ και τον πατέρα Ιωάννη για την παρουσία του και την ευχή του-με τα επιμελητήρια, με τους εμπόρους, με τοπικούς συλλόγους, με όλους αυτούς που αποτελούν την κοινωνία του Πειραιά», επισήμανε ο νυν δήμαρχος Πειραιά.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε εκ νέου την ψήφο των πολιτών του Πειραιά. «Θα συνεχίσουμε με λίγα λόγια και πολλά έργα. Θα συνεχίσουμε με πολλά έργα και πολλές δράσεις για το μέλλον και το καλό των παιδιών του Πειραιά. Έχουμε κάνει ήδη πολλά και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό. Είχαμε πει κάτι πριν από 4,5 χρόνια: ότι εμείς μπορούμε. Και συνεχίζουμε να μπορούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την ομιλία του ο κ. Μαρινάκης.