Λεβέντης: Οφείλουμε να σεβόμαστε την αρχαιολογία αλλά πρέπει να προχωρούν και οι επενδύσεις

«Η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, προδόθηκε η Μακεδονία και η ψυχή της Ελλάδος»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
1:07
05/04/2019
Λεβέντης: Οφείλουμε να σεβόμαστε την αρχαιολογία αλλά πρέπει να προχωρούν και οι επενδύσεις
3
loading

«Οφείλουμε να σεβόμαστε τους κανόνες που θέτει η αρχαιολογία, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να προχωρούν και οι επενδύσεις για το καλό της οικονομίας και της χώρας. Έχει παρατηρηθεί ότι όπου υπάρχουν συγκρούσεις χωρίς ουσία δεν προχωράει τίποτα» δήλωσε μιλώντας στο Κανάλι 1 του Πειραιά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στο θέμα του ΚΑΣ για την επένδυση στο λιμάνι του Πειραιά από την Cosco.

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι «η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, προδόθηκε η Μακεδονία και η ψυχή της Ελλάδος» και σημείωσε:« Θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη όσοι έβαλαν την υπογραφή τους, γνωρίζοντας ότι το 80% του ελληνικού λαού δεν συμφωνεί με την συμφωνία των Πρεσπών. Παραβιάστηκε έτσι η θέληση του ελληνικού λαού. Πρωταρχικό αίτημα της Ένωσης Κεντρώων για να στηρίξει την επόμενη Κυβέρνηση θα είναι η διενέργεια δημοψηφίσματος».

Ο κ. Λεβέντης είπε ακόμη ότι δεν ρωτήθηκε ο ελληνικός λαός, δεν συνεδρίασε η Ελληνική Βουλή και δεν συνεκλήθη το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών συνεπώς δεν υπάρχει εθνική γραμμή επί του θέματος.

Όσον αφορά στα θέματα της οικονομίας, ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι «οι επενδύσεις δεν πρόκειται να έρθουν στην χώρα μας γιατί υπάρχει έντονος δικομματισμός, λαϊκισμός και πολιτικός διχασμός. Ακόμη και σήμερα» και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ σκληροί δραχμιστές, δεν έφυγαν όλοι το καλοκαίρι του 2015 με τον κ. Λαφαζάνη, πρέπει όμως να επικρατήσουν οι μετριοπαθείς και να υπάρξουν συναινέσεις, έτσι ώστε να μην περνούν τα νομοσχέδια με 151».

Σχολιάζοντας, δε, το λεγόμενο «φλερτ» του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο και για το μόνο το οποίο συμφώνησε η Ένωση Κεντρώων με την Κυβέρνηση, ήταν η απλή αναλογική.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ΚΑΣ είμαστε μαζί σου.

  Κάνετε πολύ καλά τη δουλειά σας.Η πατρίδα μας έχει ιδιαιτε-ρότητες και βάσει αυτών πρέπει να ζούμε. Δεν είμαστε ούτε ανατολίτες ούτε ευρωπΕη. Είμαστε Έλληνες!!!

 2. avatar Tes

  Προφανώς κάπου κανείς λάθος! Οφείλουμε να σεβόμαστε την ιστορία μας και όχι την αρχαιολογία για την αρχαιολογία,

  1. avatar τι λέει αυτός

   ρε?Να κλείσουμε το ένα από τα τρία καλύτερα μαγαζιά? Που θα βολέψουμε τα δικά μας...παιδιαψηφαλάκια αφού μόνο άλλα δύο περισσεύουν,το δασαρχείο και η πολεοδομία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει