Αλλαγμένη χαρακτήρισε τη σχέση της με τους Ανεξάρτητους Έλληνες η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1.

«Δεν μου έχει γνωστοποιηθεί κάποια διαγραφή, όμως πλέον η σχέση δεν είναι αυτή που ήταν, από τη δική μου πλευρά […] όταν δέχεσαι φραστικές επιθέσεις ή λέγονται ανακρίβειες, η σχέση αυτή τραυματίζεται».

Η κ. Χρυσοβελώνη πρόσθεσε: «Για να διαγραφεί κάποιος ακολουθούνται συγκεκριμένες διαδικασίες. Δεν έχουν κινηθεί διαδικασίες» είπε τονίζοντας ότι «η κατάσταση δεν είναι ίδια».

«Αυτό που παίζει για μένα μεγάλο ρόλο είναι να ολοκληρωθούν με ήρεμο τρόπο οι αποψινές διαδικασίες για την ψήφο εμπιστοσύνης που θα λάβει η κυβέρνηση» είπε.

Όταν ρωτήθηκε να απαντήσει αν έχει κάνει επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ για ενδεχόμενη συμμετοχή της στα ψηφοδέλτιά του, αρνήθηκε κατηγορηματικά. «Σας διαβεβαιώ ότι δεν έχω κάνει την παραμικρή συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ για το τι θα γίνει στις εκλογές» δήλωσε. Διαβεβαίωσε επίσης ότι δεν της έχει «ταχθεί» κάποια θέση σε οποιονδήποτε οργανισμό.

«Έχω δουλειά, έχω γραφείο, έχω επαγγελματική δραστηριότητα» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στη νομική της δραστηριότητα.