Με την Ομοσπονδία των Τριτέκνων και με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών συναντήθηκε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και εξέφρασε την στήριξη του κόμματός του στα αιτήματά τους.

Τάχθηκε υπέρ της θεσμικής εξομοίωσης των τριτέκνων με τις πολύτεκνες οικογένειες και δεσμεύθηκε ότι η ΚΟ του κόμματος θα καταθέσει το προσεχές διάστημα σχέδιο νόμου για την ψήφιση σειράς θεσμικών αιτημάτων για την στήριξη της τρίτεκνης οικογένειας.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιτέθηκε στην τρόικα, κάνοντας λόγο για επίθεση εκ μέρους της εναντίον της ελληνικής οικογένειας και πρόσθεσε:

«Η επίθεση, όμως, στα παιδιά, η φορολόγηση και το τεκμήριο που βάζουν στην ελληνική οικογένεια που τόλμησε να κάνει παραπάνω από ένα, δυο, τρία παιδιά, είναι μια επίθεση την οποία δεν μπορούμε να την αποδεχθούμε ως έθνος».

Αναφερόμενος στα προβλήματα των παραπληγικών είπε ότι σε συνεργασία με τον σύλλογό τους το κόμμα του θα καταρτίσει και θα καταθέσει στη Βουλή σχέδιο νόμου με το οποίο θα επιλύονται τα ζητήματα που τους απασχολούν.

«Η τρόικα και η κυβέρνηση της εσωτερικής τρόικας αποφάσισε εκτός των άλλων περικοπών στους συνταξιούχους, στους μισθωτούς, να οδηγήσει τους παραπληγικούς και τους τετραπληγικούς ουσιαστικά στην απόγνωση», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

«Θεωρούμε ότι την ίδια στιγμή, που πράγματι πρέπει να αντιμετωπιστούν με πολύ μεγάλη αυστηρότητα οι “μαϊμού” ανάπηροι, που επί χρόνια πολλά με πολιτικά ρουσφέτια, αλλά και με μίζες έπαιρναν τα χρήματα των πραγματικά αναπήρων, την ίδια στιγμή θα πρέπει να κοιτάξει το κράτος και να δούμε σαν Βουλή των Ελλήνων το θέμα των πραγματικά αναπήρων».