«Η συνέντευξη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, κ. Τσαβούσογλου που δημοσιεύουν σήμερα «Τα Νέα», επιβεβαιώνει με τον πιο επίσημο και σαφή τρόπο ότι η γνωστή τουρκική πολιτική στα θέματα του Αιγαίου, της υφαλοκρηπίδας, του casus belli, του Κυπριακού, της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, του προσφυγικού, καθώς και στο ζήτημα των οκτώ, όχι μόνο δεν έχει κάτ’ ελάχιστο μεταβληθεί, αλλά γίνεται ακόμα πιο αδιάλλακτη και αντιπαραγωγική» τονίζει σε δήλωσή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ καλεί σε αυτή τη λογική την κυβέρνηση να απαντήσει ποιο είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής των δήθεν ανοικτών διαύλων επικοινωνίας, των συναντήσεων και των συνεννοήσεων την οποία δε διστάζει επί τριάμισι χρόνια να διατυμπανίζει, όπως λέει, σε κάθε ευκαιρία.

«Αυταπάτες, παραπλάνηση και μεγάλα, κενά λόγια στην εξωτερική πολιτική και τα εθνικά ζητήματα, δεν είναι μόνο απαράδεκτα, μπορούν να γίνουν και επιζήμια» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Κουμουτσάκος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.