Τσίπρας: Καλοδεχούμενες οι δηλώσεις Ερντογάν, αλλά να συνοδεύονται και από πράξεις

«Απορρίπτουμε απαράδεκτες προϋποθέσεις και συμψηφισμούς»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:11
23/04/2018
Τσίπρας: Καλοδεχούμενες οι δηλώσεις Ερντογάν, αλλά να συνοδεύονται και από πράξεις
3
loading

«Η κυβέρνηση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα υπερασπίζεται τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας αλλά ταυτόχρονα με αυξημένο κύρος και ανακτημένη αξιοπιστία έχει καταφέρει να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες για διεθνή στήριξη των δίκαιων θέσεών μας» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην Τουρκία.

Όπως είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ: «Η Ελλάδα επιθυμεί την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης και διαλόγου με την Τουρκία και αποτελεί τον πιο θερμό υποστηρικτή της υποψήφιότητάς της για ένταξη στην ΕΕ. Τελευταία, όμως η Τουρκία δείχνει να απομακρύνεται από την ευρωπαϊκή της στόχευση».

Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως: «Η Τουρκία δείχνει μια χώρα που φλερτάρει με την ιδέα της απομάκρυνσής της από τις ευρωπαϊκές εξελίξεις. Αυτό δεν θα είναι μια καλή εξέλιξη».

«Καλοδεχούμενες οι δηλώσεις Ερντογάν, αλλά θα πρέπει να συνοδεύονται και από πράξεις. Αναμένουμε τη συντομότερη επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, και απορρίπτουμε απαράδεκτες προϋποθέσεις και συμψηφισμούς» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar φιλελληνας

  Ο ΠΑΝ....... ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ {ηγετης της συμφορας}ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΑΦΟΣ !!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ !!!! ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ... ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ !!!!!! ΕΤΣΙ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ...
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ......!!!!!!!

 2. avatar teodman

  Μιλάς και εσύ?????? που ό λογος σου είναι ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.!!!!

  οΥΣΤ

 3. avatar Hector1955

  "Σοσιαλιστικές" παραινέσεις προς οθωμανούς ή αλλιώς "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα".

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει