Έντονος διάλογος εκτυλίχθηκε πριν από λίγο στη Βουλή ανάμεσα στη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου που προεδρεύει της συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων.

Αφορμή στάθηκαν οι διαμαρτυρίες της κυρίας Χριστοφιλοπούλου που κατέθεσε ερώτηση στην αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Τον λόγο τότε πήρε η κυρία Χριστοδουλοπούλου και ακολούθησε ένας διάλογος με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, στο επίκεντρο του οποίου βρέθηκε η φράση της ότι «οι μετανάστες λιάζονται στις πλατείες».

«Κυρία Χριστοφιλοπούλου, μπορεί να γίνει έτσι συνεδρίαση; Υποβάλλατε μία ερώτηση, θέλετε απάντηση; Ή θέλετε να κάνετε μία φασαρία; (…) Αν δεν μπορείτε να ακούσετε μην ξαναϋποβάλετε ερωτήσεις».

Την ίδια ώρα, στο βίντεο ακούγεται η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να φωνάζει και να διαμαρτύρεται, ενώ κάποια στιγμή, απαντώντας στις προτροπές της κ. Χριστοδουλοπούλου να βγει από την αίθουσα της Ολομέλειας ακούγεται να σχολιάζει «να πάω έξω να λιαστώ;».

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου απάντησε τότε: «Ναι, πηγαίνετε να λιαστείτε γιατί ίσως σας χρειάζεται, όπως χρειαζόταν και σε άλλους. Γιατί το επίπεδο σας έχει φτάσει στο μηδέν. Και του κόμματος σας που χρησιμοποιεί αυτές τις εκφράσεις για να εξηγήσει τη θέση του για το προσφυγικό».

Και συμπλήρωσε: «Έχετε φτάσει σε τελείως ποταπά επίπεδα. Αυτή είναι η θέση σας για το προσφυγικό; Ότι λιάζονται; Αυτό έχετε καταλάβει κυρία μου, δυστυχώς. Η κοινωνία σας έχει τοποθετημένη που είστε».

Δείτε το βίντεο…