Τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΚΕΦΕ, Ιωάννη Τραγάκη.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ. Τραγάκης δήλωσε πως με την ενσωμάτωση στο 70%, ο κ. Μητσοτάκης λαμβάνει 51%, έναντι 29% του κ. Μεϊμαράκη. Ωστόσο, όπως εξήγησε, στα αποτελέσματα έχει ενσωματωθεί μόλις το 50% των εκλογικών τμημάτων του λεκανοπεδίου, καθότι πολλά κέντρα έκλεισαν στις 8 το βράδυ κι όχι στις 7.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Τραγάκης, ο κ. Μεϊμαράκης επικοινώνησε με το νέο πρόεδρο της ΝΔ προκειμένου να τον συγχαρεί.

«Θέλω από την πλευρά μου να συγχαρώ το νέο πρόεδρο της ΝΔ , Κυριάκο Μητσοτάκη», δήλωσε ο κ. Τραγάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες καθώς και τους εθελοντές της ΝΔ.

Μάλιστα, ο κ. Τραγάκης αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους, λέγοντας πως «δεν πιστεύω να έχετε παράπονο σήμερα», αναφερόμενος στα προβλήματα που είχαν προκύψει με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στον α’ γύρο των εκλογών. Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι αυτή τη φορά θα παραλάβει τα αποτελέσματα… με e-mail!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.