Τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη συνάντησε ο Πλακιωτάκης

Μπαράζ επαφών με τους πρώην πρωθυπουργούς είχε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20:46
26/11/2015
Τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη συνάντησε ο Πλακιωτάκης
4
loading

Συνάντηση με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη είχε ο μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Πλακιωτάκης.

Μετά τη συνάντηση και μετά από ερώτηση δημοσιογράφων για το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών ο κ. Πλακιωτάκης απάντησε ότι θα περιμένει την επίσημη πρόσκληση από την πλευρά του πρωθυπουργού και μετά θα τοποθετηθεί.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συναντηθεί και με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

«Ενημέρωσα τους πρώην προέδρους για τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβω ώστε να έχουμε επιτυχή έκβαση των εσωκομματικών εκλογών», δήλωσε επίσης ο κ. Πλακιωτάκης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Ιντριξ

  Τι ίντριγκες σκαρώνουν αυτή τη φορά; Μετά την συνάντηση έφτασε σώος στο σπίτι του;

 2. avatar PanosGianaros

  Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Πλακιωτάκης συζήτησε με τον επίτιμο την περίπτωση κατά την οποία στη Ν.Δ δεν εκλεγεί πρόεδρος και γίνει το ..... Bing Bang μήπως θα ήταν πιο φρόνιμο ένα μέρος της Ν.Δ να αποσπαστεί και να συμετέχει σε νέο κοματικό σχήμα με .......Αρχηγό τον γιό του...... konstantin degrecia ΝΙΚΟΛΑΟ ......!!!!

  Ισως αυτό λάβει χώρα ,,,,,αν υπάρξει δεύτερος γύρος εκλογών ,,,,,, μεταξύ των δύο γύρων..!

  Με τον βασιλιά έχουν συνταχθεί ......ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ .... ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ..... ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ -(Βαφτιστηρα του ΚΟΚΟ ) ,,, και τσούρμο άλλων επιφανών πατριωτών και εθνοσωτήρων......!

  Τον ΝΙΚΟΛΑΟ .......προωθούν και πλήθος Ελλήνων Εφοπλιστών ,,,, ένας εκ των οποίων μάλιστα έχει σε δικό του πλοίο πλωτό μουσείο .... αίθουσα με θρόνο.... για να κάθεται ο .... ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ.!

  Κρατείστε το όνομα ......... ΝΙΚΟΛΑΟΣ DEGRECIA .....! Ε-Ε-Ε-Ε-Ε ΕΡΧΕΤΕ...!

 3. avatar PanosGianaros

  ΩΧ...... ΩΧ....... ΩΧ....... Πάλι δεν θα γίνουν εκλογές .....!

  Το ρεπορτάζ λέει οτι συζήτησαν την περίπτωση που γίνουν εκλογές με τις ευχές του επίτιμου βέβαια ........ τί θα γίνει στον Δεύτερο γύρο.....!

  Οι ανησυχίες του επίτιμου είναι μήπως η πρώτη Κυριακή δεν βγάλει αρχηγό ...... μήπως δεν πάμε σε .......δεύτερο γύρο ....!

  αααααα,,,,και μια απορία που έχει ο γείτονας μου ....... αν υπάρξει δεύτερος γύρος θα πληρώσει ξανά ....3 ευρώ...?????

 4. avatar Πάνος8

  Προσπαθούν έντρομοι οι αρχηγοί των περισσότερων κομμάτων να πάνε και να συναινέσουν στις μειώσεις συντάξεων. Θα τους αποκλείσουμε και εμείς ισοβίως από τη βουλή.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει