Στο στούντιο της ΕΡΤ βρέθηκε ο Πάνος Καμμένος και σε συνέντευξή του απάντησε τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη σε όσα δήλωσε στο Star.

«Για την υπόθεση για τα υποβρύχια, ή ο κ. Μεϊμαράκης ή θα προσκομίσει το έγγραφο που λέει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για αξιόποινες πράξεις ή θα εγκαταλείψει τον προεκλογικό του αγώνα» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ λέει ψέμματα και κατέθεσε στην ΕΡΤ στοιχεία που όπως λέει, αποδεικνύουν ότι οι εισαγγελείς είχαν εντοπίσει αξιόποινες πράξεις σχετικά με την υπόθεση για τα υποβρύχια.

«Μεϊμαράκης και Σπηλιωτόπουλος αντιδρούσαν για να παραλάβουν τα υποβρύχια αλλά τα 105 εκατ. πληρώθηκαν» είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία προκύπτει ότι «ο αρχηγός της ΝΔ λέει ψέμματα ότι δεν υπάρχουν στοιχεία, η υπόθεση πήγε στη Βουλή και υπήρξε καθυστέρηση».

«Ο λαός θέλει μια κυβέρνηση συγκάλυψης; Η Νέα Δημοκρατία κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ για τα υποβρύχια και τώρα τα κουκουλώνουν» υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Όσον αφορά το σχέδιο της επόμενης μέρας των εκλογών ο κ. Καμμένος είπε «Δεν υπογράψαμε μνημόνιο με την έννοια συνέχισης της πολιτικής της λιτότητας. Εκβιάστηκε η κυβέρνηση που στηρίχθηκε από τους απλούς πολίτες και φτάσαμε σε ένα σημείο να πούμε στο λαό, δώστε μας την εντολή να συμμετέχουμε σε μια κυβέρνηση για να διαπραγματευτούμε καλύτερα για να τελειώσει η πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης. Χρησιμοποιήσαμε κάθε δυνατό μέσο, κάναμε δημοψήφισμα, και είδαμε ότι βρεθήκαμε απέναντι σε ένα σχέδιο για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ανθρωπιστική βοήθεια 30-40 δισ».

«Αν δεν είχαμε το 62% του δημοψηφίσματος θα μας είχαν πατήσει κάτω. Η συμφωνία υπεγράφη με το πιστόλι στο στόμα» είπε ο Καμμένος.

«Καταφέραμε και είναι μεγάλη επιτυχία ότι κουνήθηκε ο κόσμος, με την παρέμβαση Ομπάμα και Ολάντ βρέθηκε η άλλη λύση, δηλαδή την ελληνική πρόταση, με όλα τα στραβά, απέναντι σε ένα σχέδιο καταστροφής. Η κυβέρνηση δεν έπεσε από τους ΑΝΕΛ αλλά από κάποιους που σήμερα λένε να λειτουργήσει το Νομισματοκοπείο» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Η ιδιωτική εκπαίδευση στην Ελλάδα είναι απαραίτητη, υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος. «Είμαι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και υπέρ της χαμηλής φορολογίας για να υπάρχει ανάπτυξη» είπε ο Πάνος Καμμένος και είπε ότι στο σποτάκι του κόμματός του το ότι ο μικρός Αλέξης χτύπησε το αριστερό του χέρι συμβολίζει ότι ο Τσίπρας χτυπήθηκε από την αριστερή πλατφόρμα.

«Το μεταναστευτικό δεν λύνεται με μέτρα μιλιταριστικά αλλά λύνεται με το να επιβάλλουμε στη διεθνή κοινότητα να γυρίσουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.