Τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας

Σε Αττική και Β’ Πειραιά ο Λαφαζάνης – Στη Α’ Αθήνας η Κωνσταντοπούλου


ΠΟΛΙΤΙΚΗΕΚΛΟΓΕΣ 2015
2:03
07/09/2015
Τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας
4
loading

Στη δημοσιότητα έδωσε και η Λαϊκή Ενότητα τα ονόματα των υποψηφίων για την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις λίστες στην Καστοριά «κατεβαίνει» ο Β. Διαμαντόπουλος, στη Κέρκυρα ο Σ. Σαμοίλης, στη Λέσβο ο Γ. Ζερδελής, στη Μεσσηνία ο Α. Πετράκος, στην Α’ Θεσσαλονίκης η Δ. Χαραλαμπίδου, στην Α’ Αθήνας η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στη Β’ Αθήνας ο Δ. Στρατούλης, και στην Α’ Πειραιά ο Σ. Λεουτσάκος.

Ο πρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης επέλεξε την Αττική και την Β’ Πειραια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος στα ψηφοδέλτια «κυρίαρχη είναι η παρουσία της ελληνικής νεολαίας, των γυναικών, των εκπροσώπων κοινωνικών κινημάτων και του συνδικαλιστικού κινήματος».

Διαβάστε εδώ τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ

 2. avatar ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ

  ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΕΣ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ .
  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΝ ΣΥΡΙΖΑ .

 3. avatar irac

  Να μας πουν οι σύντροφοι του Λαφαζάνη που βρήκαν τα λεφτά να στήσουν το καινούργιο μαγαζάκι τους. Γραφεία, λογότυπα, ψηφοδέλτια, και διαφημιστική καμπάνια κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Που βρήκαν λοιπόν τα κεφάλαια αυτοί οι οι "λαικοί πένητες" ?
  Τα σήκωσαν από τα σεντούκια τους που τα είχαν κρυμένα από την εποχή που τα μάσαγαν ή τους πατρονάρει κάποιος μεγαλοβαρώνος ?

 4. avatar ΠΟΛΙΤΗΣ

  Ο ΣΥΡΙΖΑ 2 ΔΕΝ κατάλαβε τι σήμαινε η επιλογή του ΠΑΚΗ του Πανούση, του Διαμαντόπουλου και του Ταγματάρχη. ΔΕΝ είδε την υπογραφή του μνημονίου στις 20/2. ΔΕΝ είδε ότι το δημοψήφισμα στις 5/7 ήταν ανάμεσα σε ΜΝΗΜΟΝΙΟ Γιουνκέρ και ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν μωροί, κουφοί και τυφλοί. Και τώρα οι πολιτικές μαιμούδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί κάναν αντίσταση στηρίζοντας μια κυβέρνηση που έφερε την λαίλαπα του 3ου Μνημονίου. ΟΥΣΤ!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει