«Αναρμόδιος» δηλώνει ο Χάρης Καστανίδης

Για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικές αυξήσεις


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:19
24/05/2011
«Αναρμόδιος» δηλώνει ο Χάρης Καστανίδης
2
loading

Τη δική του απάντηση για το θέμα της δημοσιοποίησης των ονομάτων των βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικές αυξήσεις έδωσε πριν από λίγο ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης, σεβόμενος, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, τις συνταγματικά κατοχυρωμένες αρχές της διάκρισης των εξουσιών και της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.

«Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης , σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση, δεν έχει (αρμοδιότητα) εξουσία από το Σύνταγμα ή το νόμο να υποχρεώσει (διατάξει) το αρμόδιο Δικαστήριο να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των συνταξιούχων βουλευτών. Είναι γνωστό ότι τα Δικαστήρια τελούν υπό καθεστώς απόλυτης ανεξαρτησίας.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι υπέρ της διαφάνειας σε όλες τις πτυχές του δημόσιου βίου, μέσα στο υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar TTMANOLIS

    Από τότε που "μπήκανε" στην ζωή μας τα προσωπικά δεδομένα χάλασαν πολλά πράγματα στην κοινωνία !!!

  2. avatar laros

    Εχουμε εννομο συμφερον να μαθουμε Με παραγγελια εισαγγελεα θα λυσουμε το προβλημα της δημοσιοποιησης. Οσο για τον υπουργο θα λυσουμε το προβλημα στην δικη για εσχατη προδοσια

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει