Για τη Θεσσαλονίκη θα αναχωρήσει αύριο η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκα Κατσέλη, όπου θα μείνει μέχρι την Πέμπτη με επόμενο σταθμό της τις Σέρρες.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η υπουργός θα πραγματοποιήσει σειρά ενημερωτικών επαφών με όλους τους τοπικούς φορείς, με στόχο την προώθηση της Κοινωφελούς Εργασίας και των Τοπικών Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Απασχόλησης, πρωτοβουλίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί από το υπουργείο για τη στήριξη της εργασίας και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Η Λούκα Κατσέλη θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδη για την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη και θα ακολουθήσει παρουσίαση των προγραμμάτων και των δράσεων του υπουργείου για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης στους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς. Την παρουσίαση θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου.

Την Πέμπτη η υπουργός θα επισκεφτεί το Κέντρο Προώθησης της Απασχόλησης του ΟΑΕΔ στη Θεσσαλονίκη και στις θα έχει συνάντηση με το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.