Παρατήρηση στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έκανε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, η οποία βιντεοσκοπούσε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας την ώρα που χειροκροτούσαν.

«Διαμαρτύρονται βουλευτές γιατί τους φωτογραφίζετε, τους μαγνητοσκοπείτε ή δεν ξέρω ποιο άλλο. Αυτά είναι θέματα προσωπικών δεδομένων και πρέπει να ζητάτε την άδεια των υπολοίπων. Έχετε την τάση αυτοεπαίνου, αλλά αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό. Δεν είναι σωστό να μαγνητοσκοπείτε τους άλλους χωρίς την άδεια τους» είπε ο κ. Τασούλας στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Οι φωνές την ώρα της ομιλίας Μητσοτάκη και οι… καρδούλες

Ένα μικρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής την ώρα που στο βήμα ήταν ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούσε για το θέμα της ακρίβειας, όταν από την αίθουσα ακούστηκαν φωνές.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, αντέδρασε και είπε απευθυνόμενος προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Όχι διακοπές, υπάρχει κανονισμός. Παρακαλώ, να τον σεβαστείτε».

Οι φωνές συνεχίστηκαν με τον κ. Τασούλα να λέει στη συνέχεια: «Τόσο λίγη εμπιστοσύνη έχετε στις ομιλίες σας που θέλετε να διακριθείτε ως διακοψίας;».

Χειροκροτήματα ακούστηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας, ενώ ο πρωθυπουργός από το βήμα είπε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Θα με αναγκάσετε να σας απαντήσω με καρδούλα και εγώ στο τέλος». Ακολούθησαν γέλια και ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε την ομιλία του…