Για καταγγελίες που αφορούν σε εργασιακό bullying στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» λόγω των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο μιλώντας στον «αέρα» της ΕΡΤ και την εκπομπή «Prime» με τον Ηλία Σιακαντάρη, ο υπουργός Εσωτερικών Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Προ ολίγου επικοινώνησα με την Επιθεώρηση Εργασίας και ζήτησα να γίνει άμεσα έλεγχος στο ραδιοσταθμό “Το Κόκκινο” και σε όλα τα κομματικά μέσα του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι πριν από λίγο οι εργαζόμενοι “στο Κόκκινο” ανήρτησαν μία ανακοίνωση στην οποία καταγγέλλουν bullying κατά των εργαζομένων λόγω των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ με πολύ σοβαρές κατηγορίες.

Θέλω να υπενθυμίσω ότι το bullying στον χώρο εργασίας απαγορεύεται από την εργατική νομοθεσία, όπως και κάθε είδους ψυχολογική βία. Γι’ αυτό το λόγο η Επιθεώρηση Εργασίας άμεσα θα ελέγξει τον τρόπο λειτουργίας όλων των κομματικών μέσων του ΣΥΡΙΖΑ και το αν ευσταθούν οι καταγγελίες των εργαζομένων, ότι εν μέσω των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν την ευκαιρία κάποιοι να ασκήσουν ψυχολογική βία στους εργαζομένους τους».

Ενω πρόσθεσε: «Θέλω τη δημόσια στήριξή σας στην Επιθεώρηση Εργασίας και τον έλεγχο που θα κάνω επειγόντως αύριο. Ξεκαθαρίζω ότι κανένας εργαζόμενος επί θητείας μου δεν θα μένει απροστάτευτος στο εργασιακό μπούλινγκ για οποιοδήποτε πρόβλημα. Και επαναλαμβάνω: οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι πρόσχημα για μπούλινγκ στους εργαζόμενους».