To Wor είναι ένα μουσικό βίντεο των Django Django, με πρωταγωνιστές -εκτός της μουσικής των Βρετανών- τους Ινδούς μοτοσυκλετιστές που κερδίζουν τα προς το ζην ρισκάροντας τη ζωή τους στο «Γύρο του Θανάτου», σε ένα πανηγύρι του Αλλαχαμπάντ, στη βόρεια Ινδία.

Πολύ κουλ, ειδικά όταν βλέπει κανείς τα σαπιοσάνιδα που σχηματίζουν το Βαρέλι και παρατηρεί την κατάσταση των μοτοσυκλετών. Σίγουρα η ανατολική «φιλοσοφία ζωής» παίζει σημαντικό ρόλο στην αποδοχή των κινδύνων του επαγγέλματος. «Έτσι κι αλλιώς θα πεθάνουμε», είναι μια επωδός που ακούει κανείς συχνά στο βίντεο.

Οι τέσσερις μουσικοί των Django Django που έχουν αποσπάσει πολύ καλές κριτικές για τη fusion μουσική τους -με πολύν αφρικάνικο ήχο- έπαθαν ψύχωση με τους αναβάτες του Αλλαχαμπάντ, που απ’ ό,τι φαίνεται έχουν φοβερή φήμη στην Ινδία.

Ταξίδεψαν λοιπόν ως εκεί με τους βιντεανθρώπους της Noisey, έστησαν τα μηχανήματά τους στη μέση του κλειστοφοβικού Βαρελιού και κινηματογράφησαν τα μεταλλικά σαράβαλα που οδηγούν οι ατρόμητοι Ινδοί, ενώ γύριζαν πάνω από το κεφάλι του συγκροτήματος. Κι αυτό είναι το οπτικό ντύσιμο της σύνθεσης «Wor».

Απολαύστε τη μουσική και το θέαμα των απίστευτων οδηγών που δεν φοβούνται όχι θεούς ή δαίμονες όπως λέμε, αλλά ούτε τις μηχανικές βλάβες των σαράβαλων που οδηγούν. Με ένα παιδικό κρανάκι στο κεφάλι γυρίζουν όλη μέρα, κάθε μέρα στο «Γύρο του Θανάτου», ζώντας από τα φιλοδωρήματα των εντυπωσιασμένων θεατών.