Στα μέσα Ιουλίου είχαμε γράψει ότι σύμφωνα με πληροφορίες η Ducati ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο με το νοσταλγικό όνομα Scrambler.

Η μοτοσυκλέτα θα μοιάζει πολύ σε εκείνη που είχε σχεδιάσει για τη φίρμα της Μπολόνια, λίγο πριν αποχωρήσει, ο Pierre Terblanche. Η είδηση πρέπει να θεωρείται σοβαρή και ασφαλής. Το μόνο θολό σημείο είναι ο κινητήρας. Θα είναι υγρόψυκτος ή αερόψυκτος. Δικύλινδρος ή μοτονοκύλινδρος;

Την απόδειξη ότι το Scrambler «έρχεται», δίνει και πάλι το ειδικό Ληξιαρχείο Ονομάτων των ΗΠΑ, όπου κατατίθενται τα νέα μοντέλα των εταιρειών –αλλά και η Υπηρεσία Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων. Και στις δύο υπηρεσίες η Ducati φέτος κατοχύρωσε το όνομα Ducati Scrambler.

Ειδικά ως εμπορική ονομασία το όνομα έχει καταχωρηθεί με τον αριθμό «IC 012. US 019 021 023 031 035 044. G & S» στην κατηγορία «Οχήματα».

Η Ducati έχει ζητήσει την κατοχύρωση του ονόματος και για άλλες κατηγορίες προϊόντων όπως για ρουχισμό, πολύτιμα μέταλα, προϊόντα χάρτου, φωτογραφικά προϊόντα, ακόμα και για ηλεκτρονικά παιχνίδια (Scrambler Μονόπολη;)

Σύντομα θα ξέρουμε περισσότερα για τη μοτοσυκλέτα η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανιστεί φέτος στην Έκθεση του Μιλάνου, την EICMA 2013.