Οι πρώτες φωτογραφίες εμφανίστηκαν στη βρετανική εφημερίδα MCN και δείχνουν τα τρία νέα Triumph που δοκιμάζονται στους βρετανικούς δρόμους, όχι και τόσο μυστικά.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μία παραλλαγή cafe racer της σειράς Bonneville, τον αντικαταστάτη του Tiger και ένα νέο cruiser της σειράς Thunderbird.

Το cafe racer έχει για την ώρα το όνομα Street Tracker. Βασίζεται στη Bonneville αλλά θα φέρει τον κινητήρα του Speed Triple και έχει τη μορφή ενός σπορ γυμνού.

Η φωτογραφία το δείχνει σε κάπως πρώιμο στάδιο δοκιμών, αλλά με αναρτήσεις και φρένα παραγωγής. Προφανώς το εργοστάσιο του Hinckley βιάζεται να αρμέξει τη νέα μόδα των cafe racer.

Το νέο Tiger, το οποίο οι Βρετανοί ονομάζουν «Tiger Sport 1050» έχει να επιδείξει νέο ψαλίδι, αναρτήσεις και τροχούς, ενώ δείχνει έτοιμο να βγει στην παραγωγή.

Προφανώς θα παρουσιαστεί στις εκθέσεις του 2013, ή και νωρίτερα, αν η Triumph μείνει πιστή στην παράδοση των «επίσημων διαρροών» που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.

Τέλος το νέο Thunderbird αποκαλείται Storm και φοράει νέους τροχούς (ο μπροστινός έχει εμφανώς φαρδύτερη ζάντα), νέο πιρούνι και κάποιες αισθητικές τροποποιήσεις, ώστε να μείνει το Τhunderbird κοντά στα ανανεωμένα Harley.