Ένα από τα πλεονεκτήματα του να είσαι κορυφαίος οίκος μετατροπών είναι πως ανάμεσα στις παραγγελίες των πελατών έχεις πάντα τον χρόνο να δημιουργείς και τα δικά σου έργα.

Όταν λοιπόν ο θρυλικός ιταλός κατασκευαστής (Nicola) Mr. Martini θέλησε μια μοτοσικλέτα για τα ευρωπαϊκά drag events, όπως τα Wild Days και Sultans Of Sprint, ήξερε καλά τι έπρεπε να κάνει.

Ο μύθος από τη Βερόνα πήρε μια Triumph Legend TT του 2001 και τη μεταμόρφωσε με τη χαρακτηριστική αισθητική του σε drag racer με νίτρο!

BOB το είπε και έκανε τη βρετανική μοτοσικλέτα πραγματικά αγνώριστη. Όλα είναι φτιαγμένα στο χέρι, από τη νέα ουρά και τον 17άρη μπροστινό τροχό ως και τα ανάποδα πιρούνια.

Τα περισσότερα από αυτά προήλθαν από το superbike Suzuki GSX-R1000. O 885 κυβικών κινητήρας απέκτησε και ένα σύστημα νίτρο, κάτω από το ανακατασκευασμένο τμήμα της ουράς. Που παραπέμπει χαρακτηριστικά στα GP αγωνιστικά των 80s.

Αφού έκανε το κομμάτι του στις πίστες, ο Mr. Martini ψάχνει πλέον αγοραστή. Όσο για την τιμή της μοναδικής αυτής δημιουργίας, δίνεται μόνο σε σοβαρές προτάσεις έπειτα από προσωπική επικοινωνία