Ο ηλεκτρικός δαίμονας των 200 αλόγων

Το βραβευμένο Hypersport της Damon χαρακτηρίστηκε ως «δύο μηχανές σε μία»


ΜΟΤΟ
13:02
18/01/2020
Ο ηλεκτρικός δαίμονας των 200 αλόγων
1
loading

Με το βραβείο καινοτομίας έφυγε από την πρόσφατη έκθεση τεχνολογίας CES 2020 η Damon Hypersport, η αποκαλούμενη ολοένα και πιο συχνά πια «Tesla των μηχανών».

Κι αυτό γιατί είναι το ασφαλέστερο, εξυπνότερο και πιο προωθημένο τεχνολογικά ηλεκτρικό μηχανάκι που κατασκευάστηκε ποτέ.

Η μηχανή ελέγχει ηλεκτρονικά 4 ρυθμιζόμενες θέσεις οδήγησης, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση σε κάθε συνθήκη, αλλά και οδηγική απαίτηση. Μετατρέπεται από superbike σε standard με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μια σειρά από πρωτοποριακοί αισθητήρες επεκτείνουν όσα μπορούν να συλλάβουν οι αισθήσεις μας σε γωνία 360 μοιρών, δίνοντάς σου περισσότερο χρόνο αντίδρασης.

Οι ίδιοι αισθητήρες συλλέγουν δεδομένα από τον αναβάτη, το όχημα και την κυκλοφορία, παρέχοντας βελτιωμένες υπηρεσίες ασφαλείας.

Και καθώς είναι ηλεκτρική, προσφέρει 200 άλογα και 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 2,5 δευτερόλεπτα. Με αυτονομία πάνω από 300 χιλιόμετρα και μόλις μία ώρα για πλήρη φόρτιση, κερδίζει τις εσωτερικής καύσης σε κάθε σημείο.

Η τιμή της κυμαίνεται στα 25.000 δολάρια (22.500 ευρώ)…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar NRG

    Και σου πετάγεται κάποιος κάθετα παραβιάζονταςτο STOP ή το φανάρι και πάς άκλαφτος και εσύ και η μηχανή... Ελληνική πραγματικότητα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει