Πρεμιέρα έκανε ο δεύτερος κύκλος της σειράς Famagusta στο MEGA, το βράδυ της Κυριακής, πιάνοντας το νήμα των ιστοριών από εκεί ακριβώς που το είχε αφήσει ο προηγούμενος κύκλος. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, η σειρά του Αντρέα Γεωργίου, κατόρθωσε να βρεθεί στις πρώτες θέσεις των trends δείχνοντας πως το τηλεοπτικό κοινό ανέμενε πως και πως την συνέχεια της.

Μια σκηνή, όμως, έμελλε να καθηλώσει τους τηλεθεατές της Famagusta περισσότερο από τις άλλες. Κι αυτή ήταν η συνάντηση που είχαν ο Αντρέας με τον Θοδωρή στη φυλακή. Τότε που ο ήρωας που ερμηνεύει με μαεστρία ο Γιάννης Μπέζος κοίταξε στα μάτια τον «δολοφόνο» της Ελένης και να τον ρωτήσει πως μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο στην κόρη του, Μαριάννα.

Αντρέας: Πρώτη φορά στη ζωή μου τα έχω χαμένα και δεν ξέρω από που να αρχίσω μια κουβέντα.

Θοδωρής: Ότι και να πεις, έχεις δίκιο.

Αντρέας: Πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό στη Μαριάννα μου, ε;

Θοδωρής: Ήταν ατύχημα. Δεν είμαι δολοφόνος, Αντρέα.

Αντρέας: Ναι, αυτά μας τα είπες και στο δικαστήριο. Και μετά; Γιατί δεν πήγες στην αστυνομία να ομολογήσεις;

«Δεν ήρθα όμως εδώ για να πιάσουμε συζήτηση. Θα κινήσω τις διαδικασίες για το διαζύγιο. Φυσικά δεν θα είναι συναινετικό, θα βγει εις βάρος σου. Κρίμα. Κρίμα για τα χρόνια που έχασε η Μαριάννα μου κοντά σου» υπογράμμισε ο Αντρέας Σέκερης για να σηκωθεί και να αποχωρήσει, δίχως άλλη κουβέντα, από τον δωμάτιο της συνάντησης αφήνοντας τον Θοδωρή καταρρακωμένο. Και ο δεύτερος κύκλος για τη Famagusta μόλις ξεκίνησε…