Δάκρυα, συγκίνηση, συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές και πολύ τρυφερές αγκαλιές ήταν ό,τι παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (1/6) στο Survivor All Star στη συνάντηση των παικτών με τα μέλη των οικογενειών τους που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο για να ιδωθούν από κοντά.

H κόκκινη κέρδισε το μεγάλο έπαθλο, αλλά ύστερα από την ανατροπή της παραγωγής, την οποία ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός και η μπλε ομάδα θα είχε ένα τεταρτάκι με τους δικούς της ανθρώπους για να τους αποχαιρετίσει. Οι Διάσημοι, λοιπόν, για περισσότερη ώρα όσο αλλά και οι Μαχητές για λιγότερη ώρα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους αγαπημένους τους ανθρώπους με τα συναισθήματα να τους πλημμυρίζουν και να ξεχειλίζουν, εύλογα, στις οθόνες μας.

Αρχικά, τα μέλη των Μπλε συνάντησαν πλάι στη θάλασσα τους δικούς τους ανθρώπους και τα χαμόγελα έδιναν συνεχώς την θέση στα δάκρυα χαράς. Στη συνέχεια, αφού νύχτωσε, ήρθε η ώρα των Κόκκινων για την πολυαναμενόμενη αυτή συνάντηση.

H Σταυρούλα περίμενε πώς και πώς να δει τον πατέρα της και όπως είπε ήταν από τις καλύτερες στιγμές που έχει ζήσει στο παιχνίδι.

Ο Μάριος Πρίαμος νιώθει ευγνώμων που η παραγωγή, παρά την ήττα των Μπλε, άφησε την ομάδα να δει για 10 με 15 λεπτά τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Στέλλα άκουσε τον αδελφό της να της λέει ότι ο πατέρας τους την περιμένει στον τελικό του Γαλατσίου.

Ο αδελφός του Νίκου Μπάρτζη τον είδε αρκετά αδυνατισμένο και ηρέμησε.

Η μαμά του Γιώργου Ασημακόπουλου εκείνο που διέκρινε ήταν τα κατάλευκα δόντια του γιου της που έρχονταν σε κόντραστ με το μαύρισμά του. Το στιγμιότυπο ήταν πραγματικά πολύ αστείο.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν ο Ηλίας Μπόγδανος συνάντησε την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Έβαλε δε τα κλάματα όταν εκείνη του ανακοίνωσε ότι μία φίλη τους είναι έγκυος.

Ο Τάκης έκανε παρατήρηση στην κόρη του Ραφαηλία που είδε ότι έχει βάλει κραγιόν και έπαθε ένα μίνι εγκεφαλικό – σύμφωνα με τα λεγόμενα της 11χρονης – όταν εκείνη του είπε ότι θέλει αυτόγραφο από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Περήφανη η μαμά Αλίκη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον οποίο θεωρεί τον καλύτερο μέσα στο παιχνίδι. Ο Βασάλος πάντως της έκανε δώρο ένα… παλτό που έφτιαξε με την κουβέρτα του.

Μία πολύ συγκινητική και βαθυστόχαστη κουβέντα είχαν η Μελίνα Μεταξά με τον πατέρα της ο οποίος κατάλαβε πως η κόρη του είναι κουρασμένη τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Ο ηλικιωμένος πατέρας έκλεψε την παράσταση όταν στο επεισόδιο της Τετάρτης (31/5) πέταξε τη μαγκούρα του από τη χαρά του που είδε την κόρη του.

Η μαμά της Μαριαλένας πάλι της έκανε υποδείξεις για το πώς να φέρεται στον Σάκη. «Ώπα, λέω, έχω βγει πάλι κλαψιάρα και γκρινιάρα όπως το ’21! Μαμά αυτή είμαι, της λέω, ότι νιώθω θα το λέω! Δεν μπορώ να το κρύβω μέσα μου γιατί θα σκάσω» αναφώνησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη όταν η μητέρα της πρότεινε με χαμόγελο, να… περιορίσει λίγο τα νευράκια της, για να ακολουθήσει η ερώτηση-βόμβα: «Έτσι γκρινιάζεις στον Σάκη όλη μέρα; Ε, όχι είναι αδικία. Θα κάνετε παιδάκι;».

«Η μαμά μου ήρθε με άγριες διαθέσεις μάλλον στον Άγιο Δομίνικο. Πέρα από το ότι μου είπε να μην γκρινιάζω στον Σάκη – ο Σάκης έχει βγει ο ήρωας εκεί έξω – μου είπε επίσης να του ανεβάζω την ψυχολογία όταν πέφτει και μου ξεφούρνισε ότι θέλει και εγγονάκι. Από πού προέκυψε αυτό δεν ξέρω» σχολίασε η Μαριαλένα το… μπουρλότο που έριξε η μητέρα της, η οποία από τη μεριά της πρόσθεσε στην κάμερα: «Άντε με το καλό κοριτσάκι μου της είπα, να βγει και να μου κάνεις το εγγονάκι. Να της πάνε όλα καλά, άντε να δω κι εγώ όσο είμαι νέα ένα εγγονάκι να μπορώ να το προσέξω».

Ο Σάκης μίλησε με τον πατέρα του που όπως είπε δεν περίμενε να τον δει καθώς εκείνος φοβάται τα ταξίδια με αεροπλάνο.