Ύστερα από δύο έντονες αναμετρήσεις και μία πιο σύντομη τελική στο Survivor All Star, η κόκκινη ομάδα κατάφερε στο επεισόδιο της Πέμπτης (1/6) να αποσπάσει την πολυπόθητη νίκη στο αγώνισμα επικοινωνίας. Άλλωστε το κορυφαίο έπαθλο, όπως χαρακτηριστικά είχε επισημάνει ο Γιώργος Λιανός, σε αυτό το αγώνισμα ήταν η συνάντηση με τους δικούς τους ανθρώπους οι οποίοι και είχαν ταξιδέψει στον μακρινό Άγιο Δομίνικο μόνο για εκείνους.

Στον τελευταίο αγώνα για το flag race ρίχθηκαν στην… μάχη ο Σάκης Κατσούλης με την Μελίνα Μεταξά από την κόκκινη ομάδα και η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον Ηλία Μπόγδανο από την μπλε ομάδα. Η πολυπόθητη νίκη κρίθηκε πραγματικά στον πόντο με τον νικητή του 2021 να την προσφέρει στους Κόκκινους που την πανηγύρισαν έξαλλα!

Η Μαριαλένα από τη χαρά της έκανε πρόταση γάμου στον εαυτό της εκ μέρους του Σάκη.

Εκείνος που έπεσε κάτω από τα κλάματα πάντως ήταν ο Μάριος Πρίαμος που δεν άντεξε την ήττα, ενώ οι Κόκκινοι έσπευσαν να τον παρηγορήσουν.

Οι Μπλε ήταν απαρηγόρητοι. Η Σταυρούλα που έπαιξε τον τελευταίο αγώνα ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες της, ενώ ο Ηλίας κάθισε στον πάγκο γιατί δεν μπορούσε να σταθεί από το κλάμα.

Και τότε ο Γιώργος Λιανός έκανε την έκπληξη: «Επειδή αυτό το έπαθλο είναι πάρα πολύ σημαντικό, ξέρουμε ότι το Survivor έχει κανόνες αλλά οι κανόνες μερικές φορές, όταν ο λόγος είναι ανθρώπινος, σπάνε. Γι’ αυτό λοιπόν και η μπλε ομάδα, έστω για λίγη ώρα, για ένα τεταρτάκι, θα έχει την χαρά να βρεθεί και αυτή με τις οικογένειες της. Θα υπάρχει ένα μικρό γλυκάκι και εκεί πέρα να τους κεράσετε, να σας κεράσουνε και να γλυκαθείτε λιγάκι αυτή την ημέρα που δεν κύλησε για εσάς όπως θα θέλατε» είπε ο παρουσιαστής, λίγο πριν αποχωρήσουν οι δυο ομάδες του Survivor All Star, με τους Μπλε να ξεσπούν σε δάκρυα χαράς.

Απίστευτες στιγμές ευτυχίας για τον Τάκη Καραγκούνια – πρωταγωνιστή δύο διακοπών στον αγώνα, πρώτα μετά από ένστασή του για αντιαθλητική συμπεριφορά του Ηλία Μπόγδανου και μετά με τον τραυματισμό του, για τον οποίο οι Μπλε τον κατηγόρησαν πως το έκανε επίτηδες – που συνάντησε την κόρη του Ραφαηλία, η οποία τον έφτασε σχεδόν στο ύψος, όπως χαρακτηριστικά σχολίασε. Ο μισθοφόρος έσφιξε στην αγκαλιά του την κορούλα του, προσφέροντας της μάλιστα ένα κοχύλι, ενώ εκείνη δεν δίστασε να ομολογήσει πως θα ήθελε ένα αυτόγραφο από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Πήρα αγκαλιά την κορούλα μου και είμαι τρισευτιχισμένος. Έφυγα αρχές Γενάρη από την πατρίδα και μετά από πέντε μήνες είδα την κόρη μου να με έχει περάσει σχεδόν στο ύψος. Είναι υπέροχο αυτό που νιώθω και ζω σήμερα», είπε συγκινημένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Χάρηκα πολύ που τον είδα και μου είχε λείψει απίστευτα. Δεν θα μπορούσε να μη μου λείψει ο μπαμπάς μου. Είμαι 11 χρονών και τον βλέπω μετά από πέντε μήνες», δήλωσε η Ραφαηλία.

Ενώ πλησιάζοντας την κόρη του για ένα φιλάκι ο Τάκης Καραγκούνιας σχολίασε έκπληκτος: «Έχεις βάλει κραγιόν Ραφαηλία;».

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Τάκης ρώτησε την Ραφαηλία ποιος είναι ο αγαπημένος της παίκτης, με εκείνη να απαντά τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο Τάκης έμεινε για λίγο άναυδος και σύμφωνα με την Ραφαηλία «έπαθε ένα μίνι εγκεφαλικό».

«Είσαι πάρα πολύ καλός. Τον Κωνσταντίνο τον έχω συμπαθήσει με χίλια τον πάω τον άνθρωπο. Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Κωνσταντίνος», είπε η Ραφαηλία.

«Ρε κοίτα εδώ τι έχω πάθει, γιατρέ», απάντησε ο πατέρας της.

«Ο μπαμπάς φρίκαρε μόλις έμαθε για τον Βασάλο ότι είναι ωραίο παιδί. Πως να το πω, του ήρθε ένα μίνι εγκεφαλικό μετά φώναζε τον Βασάλο και τον κυνήγαγε», δήλωσε η κόρη του Τάκη Καραγκούνια με τον ίδιο να λέει στην κάμερα, «Έχει λυσσάξει να τον δει, θέλει πάρα πολύ αυτόγραφο από τον Κωνσταντίνο. Ε να χαλάσω εγώ χατίρι από την κόρη μου;».