Άλλος ένας χαμένος πόντος για τον Τάκη Καραγκούνια έφερε άλλη μια διακοπή στον αγώνα. Ο παίκτης του Survivor All Star έχασε τον πόντο και από τα νεύρα του κλώτσησε έναν κουβά με νερό που βρισκόταν στο σετ και ήταν εκεί προκειμένου οι παίκτες να ξεβγάζονται από τις λάσπες.

Η κλωτσιά του Τάκη Καραγκούνια όμως ήταν άγαρμπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να απευθυνθεί στο ιατρικό προσωπικό της παραγωγής.

Η γιατρός του Survivor απαγόρεψε στον παίκτη να μπει ξανά στον στίβο μάχης κάτι που προκάλεσε όμως την αντίδραση των παικτών της Μπλε Ομάδας αφού το έπαθλο για το οποίο διαγωνιζόντουσαν ήταν ένα από τα πιο σημαντικό του παιχνιδιού. Η ομάδα που θα έπαιρνε τη νίκη θα είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα πλούσιο γεύμα με πρόσωπα της οικογένειάς τους.

«Έχουμε διακοπή του αγώνα. Είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια μετά την ήττα του σε αυτή την αναμέτρηση να προχωρά με αρκετό πάθος και ένταση και να κλωτσάει τον κουβά που έχετε για να ξεπλένεστε με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την άποψη του γιατρού, να έχει αυτοτραυματιστεί. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί με το πόδι του. Θα χρειαστούν κάποιες συμπληρωματικές εξετάσεις για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Πάντως, η άποψη του γιατρού για να είμαι ξεκάθαρος και εγώ και η παραγωγή, είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα αν δεν γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Καταλαβαίνουμε ότι αυτός ο αγώνας είναι ξεχωριστός. Έχει ιδιαίτερη ψυχολογική φόρτιση για όλους τους παίκτες. Από την στιγμή που ο Τάκης έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να συνεχίσει με εντολή γιατρού, οι Μπλε δεν δέχονται να μην πάρουν κάποιο πέναλτι γι’ αυτό γιατί θεωρείται ότι ο Τάκης το έκανε από πρόθεση. Είμαστε αναγκασμένοι να διακόψουμε τον αγώνα. Το τι θα γίνει με τους συγγενείς σας θα το δούμε γιατί η προγραμματισμένη σας συνάντηση είναι για σήμερα» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

Στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού οι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα αφού «έβλεπαν» το έπαθλο επικοινωνίας να απομακρύνεται.

Από την πλευρά του ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε πως «πληρώνω την χαζομάρα μου. Γιατί οι Μπλε να θέλουν πέναλτι; Ήθελα εγώ σκόπιμα να τραυματιστώ και να μην μπορώ να παίξω; Ήμαρτον!».

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας επέμειναν στην άποψή τους πως δεν είναι δυνατόν να χάσουν την ευκαιρία να δουν την οικογένειά τους εξαιτίας του Τάκη Καραγκούνια.

Στην συνέχεια, οι παίκτες μεταφέρθηκαν στα πρόχειρα καταλύματά τους με την ένταση να είναι εμφανέστατη.