Με μια αποχώρηση από την κριτική επιτροπή, τη φλυαρία του Πορφύρη, την πληρωμένη απάντηση Κοντιζά και το παράπονο του παίκτη – «Δεν με αντέχει! Θα μου ρίχνει αλάτι για να φύγω» ξεκίνησε το επεισόδιο της Πέμπτης (18/5) του MasterChef.

Στην τελευταία ομαδική δοκιμασία, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν εκ νέου να χωριστούν και οι δύο παίκτριες που έμειναν τελευταίες στη διαλογή ήταν η Μαρία Μπέη και η Μαρία Λαζαρίδου. Ως αρχηγός, ο Νίκος Τράκας προτίμησε την Μπέη εξηγώντας στο κιου ότι η Λαζαρίδου εκπέμπει στις ομαδικές αρνητικά vibes

Νίκος Τράκας, Μαρία Μπέη και Αλέξανδρος φόρεσαν τις μπλε ποδιές, Γιώργος Πορφύρης, Μαρία Λαζαρίζου και Άγγελος τις κόκκινες.

Η ομαδική δοκιμασία αποτελείτο από δύο μέρη. Στο πρώτο, πρωταγωνιστές ήταν τα μανιτάρια και τα άγρια βότανα και λαχανικά, που βρίσκουμε στην ελληνική ύπαιθρο. Για το λόγο αυτό, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσόρισαν τον «γκουρού» των άγριων μανιταριών και της τρούφας, κ. Νεκτάριο Φιλιππόπουλο, για να βοηθήσει με τις γνώσεις του τους διαγωνιζόμενους.

Η ενόχληση της Λαζαρίδου με τα σχόλια για τα φρύδια της

Στην ίδια ομάδα, λοιπόν, του MasterChef, αυτήν με το κόκκινο χρώμα, έμελλε να συνυπάρξουν η Μαρία Λαζαρίδου, ο Γιώργος Πορφύρης και ο Άγγελος Τσιγκάκος.

Μια ατάκα από τον τρίτο παίκτη της ομάδας, όμως, κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας ενόχλησε ιδιαίτερα την γοητευτική διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής.

Τα καλοσχηματισμένα, μαύρα και πυκνά φρύδια της Μαρίας Λαζαρίδου είναι σίγουρα δύο από τους πρωταγωνιστές του φετινού MasterChef.

Οι συμπαίκτες της την «πειράζουν» συνεχώς για τα φρύδια «που έχουν προσωπικότητα», όμως σε αυτή τη μέρα της κρίσιμης ομαδικής που το άγχος «χτύπησε κόκκινο», η Μαρία Λαζαρίδου δε… γέλασε με το αστείο του Άγγελου.

Ειδικότερα, ο Άγγελος Τσιγκάκος τόνισε πως «όπως και στην τελευταία ομαδική, είχε πέσει μια συζήτηση, απλά δεν ήταν σίγουρο το τι θέλει να κάνει ο Νίκος. Οπότε εν μέρει ήταν έκπληξη και για μένα (σ.σ. η σύνθεση της κόκκινης ομάδας). Μια χαρά. Έχουμε το άστρο του Πορφύρη, τα φρύδια της Μαρίας».

«Θα μου πέσουν τα φρύδια μετά τον διαγωνισμό με τόσο που τα μελετάτε, Παναγία μου! Άλλοι πηγαίνουν και πληρώνουν για να έχουν αυτά τα φρύδια και εγώ που τα έχω τζάμπα… Σαν να τα κακολογείται είναι κάθε φορά! Θα μου τα ματιάσετε και θα μου πέσουν» απάντησε, αμέσως, η Μαρία στον Άγγελο.

«Δεν τα κακολόγησα» αποκρίθηκε ο Άγγελος.

«Γενικότερα όλοι έχουν την τάση να με πειράζουν για τα φρύδια μου, τα οποία δεν ελέγχω. Έχουν να κάνουν με την διάθεσή μου, με το τι σκέφτομαι και πραγματικά δεν μπορώ να τα ελέγξω. Δεν ξέρω πότε είναι ψηλά και πότε όχι. Ούτε αυτή τη στιγμή αισθάνομαι αν τα έχω σηκωμένα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Λαζαρίδου μιλώντας απευθείας στην κάμερα του MasterChef.