Ένα νέο beef παρακολουθήσαμε να… γεννιέται στο MasterChef στο επεισόδιο της Πέμπτης (4/5) με την Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα να… ακονίζουν τα μαχαίρια τους και να… σφάζουν ο ένας τον άλλον χωρίς «βαμβάκι». Η 23χρονη διαγωνιζόμενη είχε τα πλεονεκτήματα της καινούργιας ομαδικής δοκιμασίας στην Πελοπόννησο και επέλεξε τον νικητή του Silver Award των 10.000 ευρώ ως αντίπαλο αρχηγό γιατί όπως δήλωσε μεταξύ άλλων «Έχει σηκώσει πολύ τον αμανέ, μου έσπασε τα νεύρα και πίσω από τις κάμερες – Εγώ εδώ μέσα δε βλέπω κανέναν».

Από την πλευρά του ο Νίκος Τράκας επιφύλαξε… πληρωμένη απάντηση στην επίδοξη σεφ χρησιμοποιώντας ειρωνεία και καυστικές ατάκες «Η Μπέη, 23 χρονών executive chef…23 χρονών εγώ έσκυβα το κεφάλι και δούλευα» – «Δεύτερη φορά που έχασε το Silver… πονάει – Να ‘ταν η ζήλια ψώρα να γεμίσει όλη η χώρα».

Οι παίκτες ταξίδεψαν στην Σπάρτη προκειμένου να αναδείξουν το ελαιόλαδο και να φτιάξουν ένα μενού με 5 πιάτα.

Την ώρα που η κόκκινη ομάδα μελετούσε στην εξοχή της Πελοποννήσου τα πιάτα που θα ετοιμάσει για τη νέα ομαδική δοκιμασία και όσο η Μαρία Λαζαρίδου εξηγούσε τι θα κάνουν με τη σαλάτα, ένα πουλί την κουτσούλισε στο χέρι και δεν δίστασε να κρύψει τον εκνευρισμό της.

Συζητώντας, για την ακρίβεια, με τους συμπαίκτες της η διαγωνιζόμενη ρώτησε: «Αντί για σαλάτα, μήπως να κάνουμε το σεβίτσε που θέλω εγώ;» και τότε ένιωσε κάτι στο δεξί της χέρι στο ύψος του αγκώνα. «Κάτι με κουτσούλησε», είπε στους συμπαίκτες της κι άρχισε να κοιτά στον ουρανό και ζήτησε από την παραγωγή λίγο χαρτί.

«Μπορώ να έχω λίγο χαρτί;» είπε αρχικά η παίκτρια.

Όταν οι συμπαίκτες της κατάλαβαν τί συνέβη άρχισαν να την ρωτούν αν όντως την κουτσούλησε κάτι κι έπειτα έβαλαν τα γέλια.

Ο Μότο Μότο είχε «διπλωθεί» στα γέλια όσο η συμπαίκτριά του ζητούσε χαρτί για να σκουπιστεί ευχόμενη να πάρει λεφτά, κατά την παροιμία.

Όταν οι συμπαίκτες της κατάλαβαν τι συνέβη άρχισαν να την ρωτούν αν όντως την κουτσούλησε κάτι κι έπειτα έβαλαν τα γέλια. «Με χεζ@@@ν τα πουλιά, θα πάρω λεφτά;» αναρωτήθηκε, ενώ οι συμπαίκτες της το θεώρησαν οιωνό νίκης στην ομαδική δοκιμασία.

Μιλώντας μάλιστα στην κάμερα ο Νίκος Κ. πρόσθεσε επ’ αυτού: «Την έχ@@@ε ένα ιπτάμενο. Οπότε είπα από μέσα μου “εντάξει, την πήραμε τη νίκη, είναι γούρι, μια χαρά, κερδίσαμε σήμερα”».