Αυλαία έριξε η εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι ο άλλος» που προβαλλόταν από την συχνότητα της ΕΡΤ και το τιμόνι της παρουσίασης είχε το ραδιοφωνικό δίδυμο Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος. Οι επί σειρά ετών συνεργάτες, βρέθηκαν καλεσμένοι στην στήλη Λιλής Πυράκη στο «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν ποιος ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις τους και ποιος είχε δηλώσει πως επιθυμεί να βρεθεί στο πλατό τους.

«Τον τίτλο της εκπομπής τον σκέφτηκαν από την ΕΡΤ και στην αρχή δεν μας άρεσε κιόλας. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος είναι ο Αυτός και ποιος ο Άλλος», ανέφερε χαριτολογώντας ο Τάκης Γιαννούτσος, ξεκαθαρίζοντας ότι η εκπομπή δεν κόπηκε απλά σταμάτησε λόγω της επικαιρότητας και των εκλογών ενώ πρόσθεσαν πως βρίσκονται σε συζητήσεις με κανάλια.

«Σε πολλά πράγματα είμαστε και οι δυο χλαπάτσες. Πολλά λεφτά δεν έχουμε βγάλει και ούτε πρόκειται να βγάλουμε. Αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Αν ήταν αυτό το ζητούμενο θα ψαχνόμασταν διαφορετικά» σχολίασε ο Τάκης Γιαννούτσος.

Σε ότι αφορά τους καλεσμένους τους, ο Θοδωρής Βαμβακάρης θυμήθηκε πως υπήρξε ένας που ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις τους. «Ο Μάρκος Σεφερλής. Κάποιες ερωτήσεις που του είχαν γίνει δεν του άρεσαν αλλά εμείς οφείλαμε ως δημοσιογράφοι να τις κάνουμε. Εμείς κάνουμε τις ερωτήσεις που θα ήθελε να κάνει ο κόσμος. Μπορεί ο καλεσμένος να πει: δεν θέλω να απαντήσω. Ακόμη και φίλοι μας δεν ήθελαν να έρθουν στην εκπομπή» τόνισε.

«Πλανάται στον αέρα η αίσθηση ότι θα τους φάμε τη θέση», σημείωσε ο Τάκης Γιαννούτσος. «Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε διαμηνύσει στο κανάλι του ότι θέλει να έρθει καλεσμένος σε εμάς», είπε κλείνοντας ο Θοδωρής Βαμβακάρης.