Η άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star της δημιούργησε αναστάτωση καθώς μπήκε στην ομάδα του Μάριου Πρίαμου, με τον οποίο είχαν σχέση εκτός παιχνιδιού. Η πρώτη τους επαφή έγινε έπειτα από την ερωτική έλξη που είχε ο Κύπριος παίκτης για την Καρολίνα Καλύβα και τώρα οι κόντρες δίνουν και παίρνουν στο παιχνίδι επιβίωσης.

Το πρώτο βράδυ της στην καλύβα των Κόκκινων, η Ελευθερία Ελευθερίου δεν μπορούσε να σταματήσει να συζητά για τη στάση του Μάριου Πρίαμου, όταν εκείνη περιμένει εξηγήσεις. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου,η οποία μπήκε στο παιχνίδι μαζί της, άρχισε να εξηγεί όσα συζήτησε με τον Μάριο. Εκείνη του αποκάλυψε, ότι το θέμα με την Καρολίνα έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο και εκείνος τη ρώτησε, αν απαξίωσαν την Καρολίνα έξω. Εκείνη «όχι δεν απαξίωσαν την Καρολίνα, απαξίωσαν εσένα που άδειασες δύο γυναίκες».

Με την ελευθερίου να της απαντά: «Το είδα αυτό. Και μετά, αντί να με πιάσει να μου μιλήσει με ρώταγε “Έλε χόρτασες;” και “έλε χόρτασες”, και δεν του απαντάω. Πάμε καλά; Ευτυχώς τελείωσε αυτή η ιστορία όσο ήταν νωρίς».