Οι εντάσεις, τα νεύρα και οι καυγάδες στο πλατό του My Style Rocks, στα χρόνια προβολής του διαγωνισμού μόδας ήταν πολλοί. Οι τηλεθεατές είχαν δει και είχαν σχολιάσει όλα τα περιστατικά. Αυτό όμως που δεν είχαν δει μέχρι σήμερα, ήταν να γίνεται πρόταση γάμου στον τηλεοπτικό αέρα σε κάποια παίκτρια.

Το μεσημέρι της Τρίτης (31/01), η Τζωρτζίνα δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της σύντροφο Γιάννη στον τηλεοπτικό αέρα και δεν μπόρεσε να κρύψει το σοκ αλλά και την συγκίνησή της. Μάλιστα, ο Γιάννης ήταν… απροετοίμαστος και προκειμένου να τον βοηθήσει η κριτής του My Style Rocks, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, του πρόσφερε το σκουλαρίκι – κρίκο που φορούσε προκειμένου να το περάσει στο δάχτυλο της Τζωρτζίνας ως δαχτυλίδι.

Η παίκτρια είχε φέρει μαζί της τον σύντροφό της στο παιχνίδι κι οι κριτές του έκαναν πλάκα και τον πείραζαν για το αν της έχει κάνει πρόταση γάμου.

«Απλά να ξέρεις ότι θα είμαι μαζί σου στα δύσκολα, στα εύκολα, στα καλά και τα άσχημα που έχει αυτή η ζωή. Αρκεί να το θέλεις. Και αυτό που σε ρωτάω, είναι: το θέλεις;» ρώτησε ο Γιάννης και η δακρυσμένη Τζωρτζίνα απάντησε «Πολύ!» και έπεσε στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

«Καλά σοκ έχω πάθει. Τρέμω. Έχω πάθει σοκ. Τελείωσε… Μου φέρατε γούρι» πρόσθεσε στη συνέχεια η παίκτρια του My Style Rocks.