Τι έχει συμβεί ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Τριαντάφυλλο θέλησε να μάθει η Φαίη Σκορδά η οποία υποδέχθηκε τον τραγουδιστή στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας». «Με τον Νίκο Μουτσινά τι έχει γίνει; Εγώ δεν ξέρω τι έχει γίνει. Έχω χάσει επεισόδια. Θα πας και θα του δώσεις ένα φιλί σήμερα και θα τελειώσει αυτή η ιστορία. Δεν ξέρω τι έγινε μεταξύ σας. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά. Ούτε μου αρέσει να κάνεις και τηλεοπτική κριτική, που κάπου είδα ότι έκανες. Δεν είναι ωραίο. Δεν είναι κομψό» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Ο Τριαντάφυλλος τότε, πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά. «Βάλε όλες τις εκπομπές του όσο ήμουν μέσα στο Survivor. Όταν κάποιος λείπει και δεν μπορεί να απαντήσει και τυραννιέται σε ένα μέρος… Εγώ τον Νίκο τον έβλεπα πάντα…» ξεκίνησε να λέει ο τραγουδιστής και η Φαίη Σκορδά τον σταμάτησε και επέμεινε να πάει να τον βρει και να λήξουν την κόντρα τους.

«Να πας! Να πας! Να πας να του δώσεις ένα φιλί» του έλεγε ξανά και ξανά.

«Άκουσε με… Έλειπα. Έβλεπε το παιδί τις εκπομπές. Έλειπα και έκραζε λίγο περίεργα. Αυτό είναι το πρόβλημα. Κατάλαβες; Ενώ εγώ έλεγα… “ρε πού…η μου“» είπε ο Τριαντάφυλλος και έφερε σε απόγνωση τη Φαίη Σκορδά.

«Μπορείτε να μη βρίζετε σε αυτή την εκπομπή παρακαλώ πάρα πολύ;» φώναξε η Φαίη Σκορδά με τον Τριαντάφυλλο να την κοιτάει απορημένος γιατί δεν κατάλαβε το… γαλλικό που του ξέφυγε.

Νίκος Μουτσινάς: Γιατί δεν ασχολείται με τη ζωή της η Φαίη Σκορδά;

Το συγκεκριμένο απόσπασμα «έπαιξε» και στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά να αναρωτιέται αρχικά: «Γιατί δεν ασχολείται με τη ζωή της η Φαίη Σκορδά;».

Μετά το τέλος της προβολής του βίντεο, ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε ξανά: «Γιατί ασχολείται η Φαίη Σκορδά; Για ποιο λόγο;».

Και αφού οι συνεργάτες του, τού έκαναν… έκπληξη και του εμφάνισαν μια μεγάλη φωτογραφία του Τριαντάφυλλου, σχολίασε λιτά πως: «Έχει όμως δίκιο ο άνθρωπος. Δεν είδα τι είπε αλλά έχει δίκιο».