Σε pin up girls έπρεπε να μεταμορφωθούν οι συμμετέχουσες του GNTM στη νέα τους φωτογράφιση. Ωστόσο, μια από τις διαγωνιζόμενες απουσίαζε από το σετ καθώς τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο λόγος για την Κάτια, η οποία λίγο πριν φτάσει στο σημείο της φωτογράφισης, τραυματίστηκε στο κεφάλι και τη λεκάνη της από την πόρτα του βαν που έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω της, λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν.

Η παίκτρια του GNTM μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, για να υποβληθεί σε εξετάσεις. 

Όπως ήταν φυσικό, η νεαρή δεν συμμετείχε στη φωτογράφιση άρα δεν παρουσίασε και φωτογραφίες στους κριτές. Η Βίκυ Καγιά κατά τη διάρκεια του πλατό ανακοίνωσε πως η Κάτια με την σύμφωνη γνώμη των υπόλοιπων παικτριών θα προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση.

Η πρόταση βρήκε σύμφωνες τις κοπέλες και έτσι η Κάτια πέρασε στην επόμενη φάση. Αν και μπροστά στην κριτική επιτροπή τα μοντέλα δεν εξέφρασαν την παραμικρή διαφωνία για την εξέλιξη αυτή, στις συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους έλεγαν άλλα.

Συγκεκριμένα η Αλεξία είπε ότι η Κάτια έπρεπε να αποχωρήσει, μιας και δεν αγωνίστηκε. Την αποκάλυψη έκανε on camera η Γρηγοριάνα.

«Πολλές κοπέλες έλεγαν κατά τη διάρκεια του shoot ότι η Κάτια εφόσον δεν είναι στο σετ πρέπει να φύγει και πως αυτό είναι το σωστό και το είπε χαρακτηριστικά η Αλεξία η Κούβελα και όταν ρώτησε η κυρία Βίκυ αν έχει κάποια αντίρρηση ήμουν σίγουρη ότι καμια δε θα σήκωνε το χέρι. Ποια να σηκώσει το χέρι μπροστά στους κριτές και να πει “εγώ έχω αντίρρηση;”» είπε χαρακτηριστικά.