Σίγουρος πως αν βρεθεί στον τάκο στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα, θα κερδίσει φάνηκε ο Άρης Σοϊλέδης. Ο ποδοσφαιριστής, μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού συμβουλίου του Survivor και αφού οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες τους, μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους συμπαίκτες του.

«Και σας λέω κάτι, αν χάσουμε ασυλία, θέλω να με βγάλετε υποψήφιο απέναντι του. Σας το λέω από τώρα» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου τόνισε πως και εκείνη επιθυμεί το ίδιο.

«Τι κάνανε για να φύγει ο Τάκης; Το ίδιο θα κάνουμε» τόνισε η Ασημίνα και ο Άρης πρόσθεσε: «Σας το ξαναλέω, σε τρεις μέρες θα είναι σπίτι του. Όλα καλά. Θα τον χαιρετίσουμε Και άμα φύγει, να ξέρετε, θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα πανηγυρίσω στο συμβούλιο».

Έξαλλη η Ασημίνα με τον Σπύρο για την αναφορά του στον Χρήστο Δάντη

Μια αναφορά του Σπύρου Μαρτίκα στο μήνυμα που είχε στείλει ο Χρήστος Δάντης, στην σύντροφο του Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε έξαλλη την παίκτρια. Ο φαρμακοποιός αναφέρθηκε σε αυτό κατά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor. «Δεν πιάνεις το όνομα κάποιου που δεν είναι στο παιχνίδι, δεν τον γνωρίζεις και δεν είναι γνωστό. Δεν αναφέρεις καθόλου. Δεν έπρεπε να το πει καν. Ψάχνει να πιαστεί από κάτι για να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί του. Είναι ξεφτίλα» είπε σε έξαλλη κατάσταση η παίκτρια στους συμπαίκτες της.

Φουντώνει η κόντρα Σπύρου Μαρτίκα – Άρη Σοϊλέδη

Η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Άρη Σοϊλέδη όλο και φουντώνει με τον φαρμακοποιό να αναρωτιέται στην κάμερα του Survivor αν τελικά έχει συνετιστεί με την τιμωρία που του επέβαλλε η παραγωγή όταν παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας και αν συνεχίζει να τον παραβιάζει.

«Δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο τη χυδαία στάση του Άρη απέναντι μου. Δεν μπορώ να ανεχτώ ότι στέκεται με τόση αγένεια απέναντι μου επειδή αρρώστησα πριν τον αγώνα του Μεξικού, χωρίς καν να γνωρίζουμε ότι το έπαθλο θα είναι το συγκεκριμένο. Γιατί τέτοιο μένος απέναντι μου, Άρη; Λυπάμαι για την επίθεση που δέχομαι η οποία μου βάζει πολλά ερωτηματικά. Πολλές αμφιβολίες για το πώς στέκεσαι τίμια απέναντι σε μια τιμωρία η οποία ίσως δεν σε συνέτισε. Μήπως παρακολουθείς το ότι ανοίγω τα χαρτιά μου στις συνεντεύξεις μου;» αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μιλώντας με τους συμπαίκτες του στην Κόκκινη ομάδα, ο φαρμακοποιός τους είπε πως: «Δεν μπορώ να ανεχτώ έναν φαταούλα να τα πάρει όλα. Πατώντας επί πτωμάτων. Δεν υπολογίζει τίποτα. Πήγε και ρώτησε ο ίδιος τη γιατρό να επιβεβαιώσει ο ίδιος ότι είμαι άρρωστος».

Ο Σπύρος Μαρτίκας ετοιμάζει έργα για το Κερατσίνι

Έτοιμος για μεγαλόπνοα σχέδια είναι ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο παίκτης, ευχαρίστησε τον κόσμο που τον έχει στηρίξει όσες φορές έχει βγει υποψήφιος προς αποχώρηση και τόνισε πως το «ευχαριστώ» είναι λίγο και γι’ αυτό το λόγο νιώθει υποχρέωση να τους ανταποδώσει όσα έκαναν για εκείνον κάνοντας πράγματα και έργα στο Κερατσίνι όπου και μεγάλωσε.

«Η Ασημίνα έταξε τραγούδι από τον Δάντη στον Εμμανουήλ για να την στηρίξει»

«Η Ασημίνα έταξε τραγούδι από τον Δάντη στον Εμμανουήλ για να την στηρίξει». Αυτό αποκάλυψε ο Σπύρος Μαρτίκας σε δηλώσεις του στην κάμερα του Survivor. Ο φαρμακοποιός τόνισε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου «λάδωσε» τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ώστε να πει καλά λόγια για εκείνη και να την πλέξει τον εγκώμιο προκειμένου να μπορέσει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Με την αποκάλυψη του Σπύρου Μαρτίκα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου απογοητεύτηκε ο Γιώργος Ταλάντσεβ. «Έπαθα σοκ. Δεν περίμενα να τα ακούσω. Δεν θα βγάλω άκρη. Κάνω υπομονή και ακούω» είπε μεταξύ άλλων ο Τάλας.

Τιμωρός ο Άρης Σοϊλέδης

Την άποψη πως η Κόκκινη ομάδα πρέπει να τιμωρηθεί επειδή κατά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο δεν βγήκε ούτε ένας παίκτης της να ταχθεί κατά του Σπύρου Μαρτίκα εξέφρασε ο Άρης Σοϊλέδης. «Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε και τη δεύτερη ασυλία, γιατί μπορούμε να το κάνουμε και να τιμωρήσουμε ουσιαστικά, όχι τον Σπύρο, την ίδια του την ομάδα» είπε ο ποδοσφαιριστής.

Από την άλλη, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, κάνοντας τις δικές της δηλώσεις στην κάμερα του Survivor αναρωτήθηκε, γιατί αφορά τον Σπύρο Μαρτίκα, τι έλεγε εκείνη με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. «Εδώ μέσα καλά είμαστε, να σε δω πως θα περπατάς στον δρόμο στην Ελλάδα» είπε μεταξύ άλλων η Ασημίνα για τον Σπύρο.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλει να φύγει ο Μαρτίκας

Τίτλοι τέλους έχουν πέσει στην σχέση της Βρισηίδας Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα και πλέον η παίκτρια δηλώνει με έντονο ύφος, όχι μόνο πως δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει ο άλλοτε αγαπημένος της από το Survivor αλλά το επιθυμεί κιόλας. Η παίκτρια των Μπλε έκανε λόγο για ψέματα του φαρμακοποιού αλλά και για ριάλιτι που κάνει, προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι.

Εννιά και όχι δέκα φορές στον τάκο ο Μαρτίκας

Και ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε γι’ άλλη μια φορά στον τάκο και κινδυνεύει να αποχωρήσει από το Survivor, όλοι θεώρησαν πως αυτή είναι η 10η φορά. Τελικά, ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία της εβδομάδας τονίζοντας πως αυτή είναι η 9η φορά του παίκτη κι όχι η 10η.