Το νέο επεισόδιο του Survivor 5 ανεβάζει την ένταση στα ύψη, καθώς μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Ματθαιακάκη και το «ανακάτεμα της τράπουλας», οι δύο «νέες» ομάδες προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους. Αγωνιστικά οι ανισότητες μπορεί να έχουν αρχίσει να εξαλείφονται ως ένα βαθμό, όμως οι εσωτερικές έριδες φαίνεται ότι μόλις άρχισαν, καθώς όλοι στάζουν «φαρμάκι» για όλους σιγά-σιγά.

Στο νέο επεισόδιο λοιπόν, που θα προβληθεί το Σάββατο 26 Μαρτίου, ακολουθεί έπαθλο φαγητού με τους Μπλε να θέλουν να αφήσουν τους Κόκκινους νηστικούς για ακόμη μία φορά. Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται σε ψυχαγωγικές εκπομπές, φέρεται ότι οι Κόκκινοι θα κάνουν την ανατροπή και θα κερδίσουν το φαγητό σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο αγώνισμα, το οποίο θα χρειάζεται στρατηγική και ιδιαίτερες ικανότητες.

Παρόλα αυτά, οι ίδιες πληροφορίες σε συνδυασμό με τις αντιδράσεις χρηστών στα social media, φέρεται ότι θα ακολουθήσει μετέπειτα μια άγρια σύγκρουση.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερα, όμως φέρεται η στάση της Ασημίνας να αποτελεί «γρίφο» για όσα θα παρακολουθήσουμε στην τηλεόραση. Τελικά θα πάρει το «όπλο» της για να κάνει άνω κάτω την ήδη ταραγμένη παραλία του Αγίου Δομίνικου ή θα κρατήσει «σιγή ασυρμάτου», προετοιμασμένη για όσα έρχονται;

Το trailer για το νέο επεισόδιο: