Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark της Παρασκευής (18/2) βρέθηκε η Παναγιώτα Βλαντή. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι στο ξεκίνημά της, μέχρι να κλείσει την πρώτη της δουλειά, είχε δεχτεί εξήντα απορρίψεις για διάφορους ρόλους, παρόλα αυτά η υποκριτική ήταν για εκείνη μονόδρομος. Μίλησε μάλιστα για το ρόλο που τη σημάδεψε: Τη Σιλβή.

«Την αγαπώ πολύ την Σιλβή, της χρωστάω πολλά πράγματα. Αποενοχοποιήθηκα με αυτόν τον ρόλο. Όλη αυτή η προσπάθεια που έκανα να κάνω κάτι άλλο με πήγε παρακάτω. Χαλάρωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον ρόλο της στη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η ηθοποιός για τον σύζυγό της, τον Γιάννη Βλάχο.

«Αν δεν ήταν ο Γιάννης, δεν θα παντρευόμουν» δήλωσε με ένα πελώριο χαμόγελο και ανέφερε πώς γνωρίστηκαν με τον σύζυγό της.

«Είναι ο υπέροχος κύριος Γιάννης. Είναι ο Γιάννης της καρδιάς μας. Γνωριστήκαμε μέσα από μία φίλη μας, την Άντζυ Νομικού, μας γνώρισε σε μία παράσταση και μετά πήγαμε να πιούμε μία μπύρα και επειδή την πήρα χωρίς αλκοόλ με θεώρησε ξενέρωτη. Όταν τον είδα, έγινε κάτι σαν αντάρα. Φοβήθηκα πολύ. Είχα αποφασίσει ότι θα είμαι εντελώς μόνη. Ήμουν καλά, είχα ηρεμήσει. Η φίλη μας επέμενε αλλά και εκείνος παρότι τον είχα απογοητεύσει που δεν ήθελα να βγω. Όταν μιλάω για τον Γιάννη συγκινούμαι. Μου ξύπνησε το πάθος που κοιμότανε. Θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μας με όποιον τρόπο» δήλωσε.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με το #MeToo και τη δική της εμπειρία:

«Είναι ακριβώς η ίδια ιστορία που έχει αναφέρει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη. Έχω μιλήσει για αυτό ανοιχτά, έχω πει ότι κάποια πράγματα, έχουν παραγραφεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει. Νιώθω πολύ καλά που έγινε όλο αυτό, αλλά δεν σου κρύβω ότι στην αρχή δείλιασα πολύ. Για άλλη μια φορά ένιωσα ντροπή. Οι περισσότεροι που το έχουν υποστεί αυτό νιώθουν ντροπή ακόμα κι όταν μιλήσουν. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, δεν κυνηγάμε την δημοσιότητα. Ακούσαμε κι αυτό. Το «γιατί τώρα;» δεν θα μας το υποβάλλει κανείς. Το «τώρα» είναι όταν αισθάνεται το θύμα έτοιμο. Στην αρχή αισθάνθηκα άσχημα, ντρεπόμουν για αυτό. Έπρεπε να το συζητήσω με τους γονείς μου, τον σύντροφό μου» είπε η Παναγιώτα Βλαντή και στη συνέχεια:

«Ήταν δύσκολο. Να δώσουμε τις μαρτυρίες, τις καταθέσεις. Έχουμε και μια πορεία, εγώ δεν θέλω να βγαίνω και να μιλάω για τα προσωπικά μου θέματα, δεν μου αρέσει. Για να βγω να μιλήσω για αυτό, σημαίνει ότι με βασάνιζε. Και με βασανίζει ακόμη. Τώρα είμαι πιο ανάλαφρη και χαίρομαι που έχει συμβεί. Να μη φοβούνται. Το όπλο είναι να μιλήσεις, μόνο τότε ο θύτης χάνει την εξουσία του» συμπλήρωσε η Παναγιώτα Βλαντή.