Σε ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα θα επιχειρήσει να ρίξει φως ο Γιώργος Μαυρίδης και το «Into your Heart», αυτή τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στις 23:15 στο Open. Η αποστολή που αναλαμβάνει ο Γιώργος Μαυρίδης και η ομάδα του είναι πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη αποστολή. Στο επεισόδιο αυτό, το «Into your Heart» θέλει να ρίξει φως στο τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα της γυναικείας κακοποίησης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης επισκέπτεται έναν ξενώνα, ο οποίος παραμένει ανώνυμος, για λόγους ασφαλείας, βρίσκεται κάπου στην Ελλάδα και φιλοξενεί κακοποιημένες γυναίκες, που έχουν βιώσει πολύ σοβαρά περιστατικά βίας. Στην εκπομπή μιλάνε οι ίδιες οι γυναίκες και οι ιστορίες τους καθηλώνουν. Τα βιώματά τους συγκλονίζουν και μαρτυρούν τι πέρασαν, αλλά και πώς κατάφεραν να ξεφύγουν.

Γιώργος Μαυρίδης

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η ομάδα του «Into your Heart», μιλάνε ακόμα με ψυχολόγους, παιδοψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και νομικούς, έτσι ώστε να γίνει πλήρως κατανοητή όλη η διαδικασία αντιμετώπισης του προβλήματος. Πώς μπορούν αυτές οι γυναίκες να ξεπεράσουν τα τραύματά τους και να καταφέρουν να σταθούν στα πόδια τους; Πώς βρήκαν τη δύναμη μέσα τους να πολεμήσουν με όλη τους την ψυχή, στην πιο δύσκολή τους στιγμή και να βγουν νικήτριες;

Το «Into your Heart» θα βοηθήσει με τον δικό του τρόπο και με μικρές κατασκευαστικές παρεμβάσεις θα κάνει τον χώρο για τις γυναίκες αυτές πιο όμορφο και πιο λειτουργικό. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η ομάδα του πιάνουν δουλειά και κάνουν ό,τι χρειάζεται για να καλυτερέψουν την καθημερινότητα αυτών των γυναικών, που δίνουν τη δική τους μάχη.