Ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/11) η Τελετή των Ρόδων στο The Bachelor και μία ακόμα κοπέλα δεν έλαβε τριαντάφυλλο, με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει να διεκδικεί την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Νωρίτερα, ο Αλέξης κι οι κοπέλες έζησαν μια βραδιά γεμάτη ρυθμό και συναισθήματα στην δική τους συναυλία αγάπης. Δύο περσινές παίκτριες επέστρεψαν στην βίλα για να βοηθήσουν τις κοπέλες στην επιλογή των τραγουδιών.. Ο λόγος για την Έλενα Μπάση και η Σία Βοσκανίδου.

Οι δυο τους έκαναν είσοδο τραγουδώντας και συζήτησαν με τις υπόλοιπες κοπέλες για την σχέση τους με τον Αλέξη Παππά. Όλες με ένα στόμα και μια φωνή είπαν πως ο Αλέξης είναι πιο κοντά με την Άννα.

Στην συνέχεια το έριξαν στο τραγούδι και στον χορό και στο τέλος εξήγησαν στις κοπέλες ότι βρίσκονται εκεί γιατί θα γίνει η συναυλία της αγάπης και θα τις βοηθήσουν να επιλέξουν το σωστό κομμάτι, που θα τις ταιριάζει για να καταπλήξουν τον Αλέξη με τις επιδόσεις τους.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί καθώς τη συναυλία άνοιξε η Αγγελική Ηλιάδη.

Τα κορίτσια συγκεντρώθηκαν στον χώρο της συναυλίας και ξαφνικά μέσα από το τριαντάφυλλο του The Bachelor εμφανίζεται η Αγγελική Ηλιάδη, πιο λαμπερή από ποτέ. Φωνές ενθουσιασμού ήχησαν από τις κοπέλες, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι σε αυτό το κάλεσμα αγάπης, θα τους τραγουδήσει η εκθαμβωτική τραγουδίστρια. Η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε πως είναι εκεί για να τραγουδήσουν όλοι μαζί για την αγάπη.

Επίσης η Έλενα Μπάση παρουσίασε για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο τραγούδι της σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού, με τίτλο «Πρέπει να φύγεις».

Στην Τελετή των Ρόδων η αγωνία κορυφώθηκε καθώς οι κοπέλες που «παλεύουν» για την αγάπη του Αλέξη Παππά, έχουν μειωθεί αισθητά.

Χωρίς τριαντάφυλλο έμειναν στο τέλος η Φένια και η Ιωάννα.

Η Ιωάννα ήταν όμως αυτή που δεν το πήρε στο τέλος γιατί ο Αλέξης ένιωσε πως

κάπου το έχασαν και οι βλέψεις του για εκείνη ήταν φιλικές.

Με την αποχώρησή της η Αθηνά έμεινε εμβρόντητη για αρκετά λεπτά χωρίς να αρθρώνει λέξη, ενώ η Άννα ξέσπασε σε σπαραξικάρδια και κάπως… θεατρικά ουρλιαχτά που θα αποχαιρετούσε την κολλητή της από το σπίτι.

Μαζί της άρχισε να κλαίει και η Αθηνά, της οποίας η μασκάρα είχε πασαλείψει το πρόσωπό της, όταν εμφανίστηκε να μιλήσει στην κάμερα για τον… διωγμό της φίλης της.

Αντίθετα το άλλο παρεάκι, η Έλενα, η Ιζαμπέλα, η Μαρία και η Φένια ήταν εξαιρετικά χαρούμενες με την εξέλιξη.

Η Έλενα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλέστε τώρα, γιατί η Φένια είναι η καλύτερη, εξολοθρεύει έντομα, αράχνες και τα πάντα» και η Μαρία από τη μεριά της αναφώνησε: «Yes, Yes επιτέλους. Ιωάννα φιλάκια ρουφηχτά γειά σου», με την Αθηνά NY να σκάει στα γέλια και την Ιζαμπέλα να… ξινίζει με το ψεύτικο κλάμα της Άννας.