Δυναμικά ξεκίνησε το live της Παρασκευής στο Big Brother (29/10) και μάλιστα με μια ανατροπή. Ο Μεγάλος Αδελφός ζήτησε από τους συγκατοίκους να ψηφίσουν το νέο τους αρχηγό πριν ακόμα να μάθουν ποιος αποχωρεί! Η αποχώρηση μάλιστα ήταν γυναικεία υπόθεση καθώς υποψήφιες ήταν τρεις γυναίκες με δυναμική παρουσία στο σπίτι: Η Ανχελίτα, η Σαμάνθα ή η Ευδοκία αποχαιρέτισε τελικώς τους συγκατοίκους της στο τέλος του live;

Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή.

Στις 22.00 μ.μ. ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα μας καλωσόρισαν στο BIG BROTHER LIVE και μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασαν όλα αυτά που συνέβησαν μέσα στο σπίτι την εβδομάδα που πέρασε.

Στο πλατό ήρθε μία… «LOVE IT» παρέα για να προσφέρει τη δική της ματιά στα γεγονότα. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η Σίσσυ Καλλίνη και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας ανέλυσαν συμπεριφορές και έθεσαν κρίσιμες ερωτήσεις στους συγκατοίκους.

Είδαμε τη live ψηφοφορία για την αρχηγεία στο σπίτι κι εκεί έγινε η ανατροπή καθώς αρχηγός αναδείχτηκε η Ευδοκία, η οποία μπορεί να ήταν υποψήφια προς αποχώρηση όμως ολόκληρη την εβδομάδα έδινε τις ιδέες της για το τι μπορεί να κάνει αν πάρει την αρχηγεία και τελικά την πήρε.

Σε περίπτωση τώρα που θα ήταν αυτή που θα αποχωρούσε η αρχηγεία πηγαίνει αυτόματα στην αμέσως επόμενη παίκτρια με τις περισσότερες ψήφους, δηλαδή στη Μαίρη.

Συγκίνησε ο Παναγιώτης Πέτσας στο Big Brother Live!

Ακολούθησε η αφήγηση από τον Παναγιώτη Πέτσα της δικής του Γραμμής Ζωής.

Ο παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, που γνωρίσαμε αρχικά μέσα από το ριάλιτι μόδας του STAR, έκανε μια αναδρομή στη διαδρομή της ζωής του κάνοντας στάσεις σε ξεχωριστούς της σταθμούς.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και το 2010 όταν ο αγαπημένος του πατέρας υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Πέτσας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τότε ο πατέρας μου πέρασε ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας. Έπαθε έμφραγμα. Γυρνάω από το σχολείο και βλέπω τον πατέρα μου στο κρεβάτι να μην είναι καλά. Η μητέρα μου τον πήρε και τον πήγε στο νοσοκομείο γιατί φοβήθηκε. Γυρνάνε και της λένε οι γιατροί ότι «η καρδιά του άντρα σας δουλεύει με 5%». Μας έλεγε να μην αγχωνόμαστε, ο μπαμπάς ήταν στο νοσοκομείο και ήταν καλά. Οι γιατροί της είχαν πει πως είχε λίγες πιθανόητες να ζήσει. Περνάει ο καιρός, έχει κάνει το χειρουργείο ο πατέρας μου, έχουν πάει όλα καλά, μπαίνουμε μέσα και τον βλέπω σε ένα κρεβάτι. Όταν βλέπεις τον ήρωα σου πεσμένο… Γιατί λες πως οι ήρωες δεν πέφτουν… Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα».

«Βγαίνει η μαμά μου έξω και την ρώτησα τι συμβαίνει πραγματικά. Εκείνη την περίοδο η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ ταραγμένη, στεναχωρημένο, φοβισμένη για το τι θα συμβεί στον άνδρα της. Όταν όμως ήταν μπροστά μας, ερχόταν, μας κοίταζε στα μάτια και χαμογέλαγε. Ήταν ο φύλακας άγγελος του και τον έσωσε» πρόσθεσε συγκινημένος ο παίκτης του Big Brother και συνέχισε: «Όλο αυτό το σκηνικό τράβηξε ένα μήνα αλλά ο πατέρας μου βγήκε από την κλινική την πρώτη μέρα του χρόνου. Ο πρώτος καιρός προφανώς ήταν δύσκολος αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει χάσει ποτέ το χαμόγελο του».

«Πάντα ο πατέρας μου είναι και θα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος βλέπει τη θετική μεριά. Χαμογελάει σε όλες τις δυσκολίες. Βρίσκει τον τρόπο να βλέπει τη θετική πλευρά στα πράγματα και να προχωράει» κατέληξε.

Η αποχώρηση

Και φτάσαμε στην αποχώρηση που όπως προαναφέρθηκε θα είχε άρωμα γυναίκας! Και αυτό καθώς στον τάκο βρέθηκαν η Ανχελίτα, η Σαμάνθα και η Ευδοκία.

Για μία εκ των κυριών του Big Brother, το ταξίδι στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ θα έπρεπε να λάβει τέλος σε αυτό ακριβώς το σημείο. Τρεις παίκτριες που, όπως πρόδωσαν και οι παρουσιαστές κατά τη διάρκεια της βραδιάς, έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους σε αυτόν τον κύκλο του ριάλιτι.

Λίγο μετά αφού το ρολόι έδειξε 01:00 , λοιπόν, η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού έπρεπε να ανακοινωθεί από τα χείλη της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Και εκείνη που αποχώρησε οριστικά από το Big Brother είναι η Σαμάνθα!

Οι συμπαίκτες της την αποχαιρέτισαν από το σπίτι με το τραγούδι του Στάθη Ξένου «Καβάτζα»:

«Μην κρατήσεις τίποτα καβάτζα, έλα μες στην νύχτα κι όλα δώστα μου, έχουνε πεθάνει τα ρομάντζα, είσαι η αγιάτρευτη αρρώστια μου.

Μην κρατήσεις τίποτα καβάτζα, έλα μες στην νύχτα κι όλα δώστα μου, δώσε μου και πάρε μου τα πάντα, είσαι η ανίατη αρρώστια μου…»