Την Άριελ Κωνσταντινίδη φιλοξένησε το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha και στον καναπέ της Super Κατερίνα. Η γνωστή ηθοποιός μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε ν’ αποκαλύψει την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη δύο φορές στον χώρο του θεάτρου σε μικρή ηλικία και κατέθεσε εκ νέου την ψυχή της στους ανθρώπους της εκπομπής.

Για το συγκεκριμένο θέμα, η Άριελ Κωνσταντινίδη ανέφερε χαρακτηριστικά πως «σε ηλικία 9 χρόνων ηθοποιός, βοηθός τότε του σκηνοθέτη στην παράσταση που βρισκόμουν, με βούτηξε με βία και με φίλησε στο στόμα. Δεν θα έβγαινα να το πω δημόσια, αλλά τώρα είναι η κατάσταση τέτοια που έχει και νόημα να το πω. Τότε το είπα στη μαμά μου και στον σκηνοθέτη» και συνέχισε την αφήγησή της

«Πάγωσα. Πρώτα απ’ όλα τρόμαξα γιατί ήταν με βία αυτό το άρπαγμα. Ήταν ένα φιλί πεταχτό. Τα έχασα, πάγωσα. Μετά σκέφτηκα ότι δεν ήταν τίποτα. Είχα μάθει στις δυσκολίες, είχα μάθει ότι η δουλειά είναι πάνω απ’ όλα, αυτό που έπρεπε να φέρω εις πέρας» τόνισε και προχώρησε με την περιγραφή της:

«Φοβόμουν ότι η μαμά μου θα με έπαιρνε από την παράσταση. Θυμάμαι ότι αυτός έφυγε από την θέση του βοηθού σκηνοθέτη, οπότε δεν είχαμε πολλά στη συνέχεια. Όταν το έμαθε ο σκηνοθέτης δεν τον απομάκρυνε αμέσως γιατί ανέτρεξα στο πρόγραμμα όπου υπήρχε ακόμα. Μάλλον τον απομάκρυνε από τη θέση του βοηθού, άρα δεν είχαμε πολλές επαφές. Το ίδιο σκηνικό, όμως, επαναλήφθηκε στα 11 μου από άλλον ηθοποιό. Θυμάμαι τα χέρια του στο πρόσωπο μου. Με έπιασε για να με φιλήσει και αυτό ήταν πιο δύσκολο γιατί δεν ήθελα με τίποτα να φύγω από την παράσταση, δεν ήθελα με τίποτα να χαλάσει η δουλειά και δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Είχα και την πάρα πολύ μεγάλη ενοχή ότι ακόμη κι αν εγώ δεν φύγω από την παράσταση, ο άλλος θα χάσει τη δουλειά του ενδεχομένως;».

Στο ερώτημα για το αν ύστερα από τα δύο προαναφερθέντα περιστατικά έγινε πιο επιφυλακτική, σκληρή, κλείδωσε στον εαυτό της η Άριελ Κωνσταντινίδη ανέφερε:

«100%, είχα αρχίσει να κεκεδίζω, έκανα πολλά σαρδάμ, δεν τα ξέχασα αλλά τα ξεπέρασα, έκανα πολύ δουλειά με τον εαυτό μου. Υπήρχαν και άλλα περιστατικά πέρα από αυτά τα δύο. Ανάρμοστη συμπεριφορά είναι όταν βλέπει κάποιο παιδί κάποιους άλλους, να δει κάτι ερωτικό που δεν ξέρεις πώς ν’ αντιδράσεις, ματιές, αγγίγματα. Θυμάμαι σε κοινωνική εκδήλωση καλοκαίρι με σορτσάκι εγώ τριών τεσσάρων ετών, θυμάμαι ένα άγγιγμα, μου έχει μείνει το άγγιγμα» τόνισε.