Ο Λυκούργος είναι συγκλονισμένος από τα νέα του θανάτου της Φρόσως Αργυρέα αλλά απόψε το βράδυ, στη «Γη της ελιας» τον περιμένει ακόμα μια… αναστάτωση.

Συγκεκριμένα ένα πρόσωπο από το παρελθόν εμφανίζεται απόψε στις 21:00 στο Mega στη «Γη της ελιάς» και θα αναστατώσει τον Λυκούργο (Γιώργο Παρτσαλάκη).

Ο λόγος για τη Μέλπω, την πρώην σύζυγό του, την οποία θα ενσαρκώσει η Μαρία Φιλίππου, που κάνει, απόψε το βράδυ, είσοδο στη σειρά του MEGA. 

Ποια είναι, όμως, η Μέλπω και γιατί εμφανίζεται ξαφνικά στη Μάνη;

Η Μέλπω έχασε πρόσφατα τη μητέρα της κι επισκέπτεται το νεκροταφείο της Αρεόπολης. Εκεί, θα συναντήσει τον Λυκούργο. Η αντίδρασή του, ωστόσο, δεν θα είναι θετική, καθώς ο συνταξιούχος δικηγόρος προσπαθεί να ξεχάσει την ύπαρξη αυτής της γυναίκας. Ο χωρισμός τους, άλλωστε, δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Πριν από πολλά χρόνια, η Μέλπω τον εγκατέλειψε, μαζί και την κόρη τους που βρισκόταν στην εφηβεία, κι έφυγε από τη Μάνη με έναν ιδιοκτήτη ταβέρνας. Έκτοτε δεν είχαν επικοινωνία. 

Τώρα, εκείνη θα κάνει προσπάθειες για επανασύνδεση. Ποια θα είναι η στάση του Λυκούργου; Πώς θα αντιδράσει η Χάιδω (Στέλα Φυρογένη), που έχει έρθει πιο κοντά με τον Λυκούργο;

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.