Σε φάση ανανέωσης των τηλεοπτικών τους προγραμμάτων είναι οι σταθμοί προκειμένου να βγάλουν, τη νέα σεζόν, στον «αέρα» ανταγωνιστικά projects που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού άρα και την τηλεθέαση.

Ένα από τα προγράμματα, το οποίο έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό είναι ο μουσικός διαγωνισμός του ΣΚΑΪ, «The Voice».

Το πρόγραμμα ναι μεν θα βγει στον «αέρα» την ερχόμενη σεζόν αλλά θα είναι… ανανεωμένος καθώς κάποιοι φεύγουν ενώ κάποιοι άλλοι έρχονται.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στο «Καλοκαίρι #not», το πρωί της Παρασκευής, από το «Voice» αναμένεται να αποχωρήσει η Ελεονώρα Ζουγανέλη έπειτα από δυο χρόνια συνεργασίας με την συγκεκριμένη εκπομπή.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ξέρει ποιον θέλει ως αντικαταστάτη στη θέση της και ήδη του έχει κάνει κρούση ωστόσο δεν έχουν προχωρήσει σε οριστική συμφωνία. Ο λόγος για τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό.

Σταθεροί στις θέσεις τους στην κριτική επιτροπή του «Voice» παραμένουν οι Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου, ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης για άλλη μια χρονιά θα είναι ο Γιώργος Λιανός.