Ο Τριαντάφυλλος αν και δεν είναι ανάμεσα στους φιναλίστ του τελικού του Survivor κατάφερε και πάλι να «κλέψει» την παράσταση. 

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον Ντάφι για να σχολιάσει το τελευταίο βίντεο το οποίο προβλήθηκε στο video wall και εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τους πάντες. 

Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος ρώτησε το κοινό αν θέλει να δώσει την απάντηση των δημοσιογράφων αν τελικά έγινε ή όχι σεξ στην παραλία.

Ο Γιώργος Λιανός επεσήμανε στον πρώην παίκτη του Survivor και τραγουδιστή πως αυτό είναι προσωπικό δεδομένο. Τότε ο Τριαντάφυλλος «μαζεύτηκε» και αρκέστηκε να πει πως «την τελευταία εβδομάδα στο Survivor πέρασα πολύ καλά με τον Άλεξ και την Ελευθερία». 

Οι παρευρισκόμενοι στο θέατρο του Άλσους Βεϊκου έσκασαν στα γέλια και άρχισαν τα επιφωνήματα για τη «βόμβα» του Τριαντάφυλλου και την «καλυμμένη» αποκάλυψη η οποία φυσικά μπορεί να είναι στο πλαίσιο τρολαρίσματος. 

Εξάλλου ο Τριαντάφυλλος δεν έχανε ευκαιρία και κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο να πειράζει τους πάντες. 

Στην συνέχεια, ο Πάνος Καλλίδης ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε το νέο του τραγούδι ενώ αποκάλυψε πως θα κάνει συναυλίες με τον Βασίλη Καρρά. 

Σοφία Πελεκάνου