Με… γρίφους μίλησε ο Γιάννης Νταλιάνης για τη συνέχεια του ρόλου του στις Άγριες Μέλισσες. Ο Ερρίκος Θανόπουλος που τόσες φορές «καθάρισε» για τον Δούκα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την αγαπημένη σειρά.

 «Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένας κύκλος που τελείωσε, αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα. Δεν είναι σίγουρο ακόμα γιατί ο Δούκας είναι ο καλύτερος πελάτης μου. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, και είναι και πολύ καλή ιδέα των σεναριογράφων, που δεν έχουν πια κανέναν ο Δούκας και η Μυρσίνη, υπάρχει μια τυπική σχέση με τον δικηγόρο. Την κρίσιμη στιγμή δεν συνεργάστηκα και δεν εξυπηρέτησα τον Βόσκαρη, έναν βιαστή», είπε αρχικά ο Γιάννης Νταλιάνης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ως δικηγόρος μπορεί να υπερασπιζόμουν τον Δούκα, αλλά ήξερα ότι υπάρχει και δίκαιο και δεν ανέλαβα να υπερασπιστώ τον Βόσκαρη. Αυτός ο τυπικός άνθρωπος, τη στιγμή που έμειναν τελείως μόνοι, ξεπερνάει το όριο και τους καλεί στο σπίτι του, τους συμπονεί. Πιθανότατα να επιστρέψω στον τρίτο κύκλο. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η συζήτηση».