Το βράδυ της Δευτέρας η Λία Μακροστεργίου δεν κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της στο σπίτι του MasterChef 5 όμως η αποχώρηση της ήταν γλυκόπικρη.

Τι συνέβη όμως στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef και φτάσαμε στην αποχώρηση της Λίας Μακροστεργίου;

O Τζιοβάνι Σκαράτζι άλλαξε τα δεδομένα στο παρά πέντε

Η μπλε ομάδα του MasterChef ήταν η ηττημένη κατά την τελευταία δοκιμασία και το βράδυ της Δευτέρας έφτασε η στιγμή της ψηφοφορίας.

Μια ψηφοφορία από την οποία θα αναδεικνυόντουσαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι κριτές του MasterChef ρώτησαν τους παίκτες αν θέλει κάποιος να αλλάξει τη ψήφο του προτού ξεκινήσει η δοκιμασία.

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι ήταν εκείνος που απάντησε καταφατικά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και η Λια βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση προκαλώντας τα σχόλια των παικτών που βρισκόντουσαν στον εξώστη και παρακολουθούσαν τα όσα διαδραματιζόντουσαν.

«Ο εξώστης είναι κάπως σήμερα τον βλέπεις… είναι εκεί δυο-τρία κοράκια εκεί τα βλέπεις το ένα δίπλα στο άλλο! Ο Αλέξανδρο ντεμί, κάπου εκεί στη μέση… Ο Σκορδάκης είναι “δεν ξέρω κατά που να κάνω”. Η Μαργαρίτα “τι κάνω εδώ με όλους αυτούς;”. Πιστεύω προτιμούσε να είναι κάτω να ψηφίζει», είπε η Λία κάνοντας την κριτική της και συμπλήρωσε: «Εδώ πέρα αυτό που έχω καταλάβει είναι ένας μικρόκοσμος αυτό το σπίτι, αυτό το παιχνίδι. Όπως συμβαίνει έξω στη ζωή, όπου όλα είναι μπούμερανγκ, όλα επιστρέφονται έτσι συμβαίνει κι εδώ, το έχουμε δει… όταν σκάβεις έναν λάκκο θα πέσεις πρώτος μέσα!».

Το twitter εκνευρίστηκε με τον Ιωάννη Αυλωνίτη που έκανε σαν «κακιά πεθερά»

Δυο κολλητοί  βρέθηκαν αντιμέτωποι ως υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef. Πρώτος υποψήφιος ήταν ο Παύλος Χάπιλλος με τη Λία Μακροστέργιου να παίρνει τρεις ψήφους απέναντι στις δύο του Παναγιώτη Τζαμαλή.

Ως εκ τούτου η Λία θα είναι η δεύτερη παίκτρια που θα μαγειρέψει και θα διεκδικήσει την παραμονή της στο MasterChef.

Παύλος και Λία, οι οποίοι έχουν αρκετά κοντά κατά την παραμονή τους στο MasterChef αντιμετώπισαν με χιούμορ την εξέλιξη αυτή και δεν σταμάτησαν να γελάνε. Οι δυο παίκτες, οι οποίοι είναι καλοί φίλοι αντιμετώπισαν με χιούμορ το γεγονός και προσπάθησαν να μην τους καταβάλει το άγχος και δεν έλειψαν καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας τα πειράγματα.

Το γεγονός ότι οι δυο παίκτες ήταν χαλαροί, ενόχλησε τον Ιωάννη Αυλωνίτη ο οποίος από τον εξώστη που παρακολουθούσε τη διαδικασία έκανε σαν…  κακιά πεθερά.

Το twitter εκνευρίστηκε με τα σχόλια του Ιωάννη Αυλωνίτη και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Μεγάλος εκνευρισμός για τον Διονύση Σαρακίνη – «Είναι η πέτρα του σκανδάλου»

Μεγάλο εκνευρισμό φαίνεται πως έχουν οι αρκετοί παίκτες του MasterChef 5 με τον συμπαίκτη τους Διονύση Σαρακίνη και αυτό φάνηκε και στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του MasterChef 5 τόνισε πως μια μέρα θα τον ξεσκεπάσει ενώ η Λία Μακροστεργίου από την πλευρά της αναφέρθηκε αναλυτικά στα όσα έχει κάνει ή έχει πει ο συμπαίκτης της και την έχουν ενοχλήσει.

Η Λία συγκεκριμένα είπε πως ο Διονύσης έχει πάντοτε νεύρα, ότι δεν έχει πει ποτέ καλό λόγο για κανέναν, ούτε καν για το κορίτσι του, την Ανούς, ότι το «παίζει μάγκας» μόνο στον Τζαμάλ γιατί σε άλλους όπως στον Στέφανο και τον Ιωάννη δεν μπορούσε και ότι τη «θάβει» την ώρα που εκείνη κοιμάται.

«Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τα ανεκδιήγητα νεύρα του. Δεν αντέχω άλλο αυτή την κακία. Κάνει μαγκιές στον Τζαμαλή που δε μιλάει. Γιατί δε τις κάνει στον Ιωάννη ή τον Στέφανο; Όλοι βάζουμε λόγια στο στόμα του Διονύση. Όλοι μας γιατί είμαστε τόσο κακοί! Εμένα κάθεται και με κράζει όταν πιστεύει ότι κοιμάμαι. Πίσω από την πλάτη μου», είπε φανερά ενοχλημένη η παίκτρια στην κάμερα του MasterChef.

«Είναι η πέτρα του σκανδάλου»

«Γενικότερα ο Διονύσης είναι η ”πέτρα του σκανδάλου” γιατί μιλάει πολύ και λέει πολλές βλακείες και παρασύρει πολύ κόσμο μαζί του. Έτσι έκανε με τον Στέφανο, έτσι κάνει και τώρα με τον Γιάννη και την Ανούς. Είναι τοξικό όλο αυτό!», είπε ο Παύλος Χάπιλλο στην κάμερα του MasterChef 5 σχολιάζοντας και αυτός με την σειρά του τον Διονύση Σαρακίνη.

«Είναι πολύ περίεργος άνθρωπος. Όταν τα κάνει αυτός είναι οκ. Όταν του τα κάνουν οι άλλοι όμως είναι πολύ διαφορετικός», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Παύλος.

Κενοί έμειναν οι δίσκοι στο τέλος της δοκιμασίας – Πώς αντέδρασαν οι κριτές

Λία Μακροστεργίου και Παύλος Χάπιλλος βρέθηκαν αντιμέτωποι και οι δυο καλοί φίλοι διεκδίκησαν μέσω των παρασκευών τους την παραμονή τους στο MasterChef 5.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά για τη Λία η οποία δεν κατάφερε να αντιγράψει το απαιτητικό πιάτο που έπρεπε.

Μετά από σχεδόν δύο ώρες που μαγείρευαν, η Λία δεν κατάφερε να βάλει ούτε μία παρασκευή στο πιάτο της, γεγονός που συγκλόνισε την ίδια, τον σημερινό αντίπαλό της, Παύλο, αλλά και όλους τους συμπαίκτες τους.

Ο δίσκος της Λίας Μακροστεργίου έφτασε κενός μπροστά στους κριτές γεγονός που τους σόκαρε και τους έκανε να αναρωτηθούν για το τί πήγε στραβά.

«Τα παράτησα γιατί ήθελα να τα παρατήσω. Γιατί νομίζω μέχρι εδώ έπαιρνα…», είπε η Λία στην κάμερα του MasterChef με δάκρυα στα μάτια για το γεγονός ότι πέταξε τις παρασκευές της στα σκουπίδια. «Μαγείρευα και είχα ένα κίνητρο. Σαν να χάθηκε αυτό το κίνητρο. Δε θα άντεχα να γυρίσω πίσω σε αυτά τα κοράκια χωρίς τον Παύλο, δεν ξέρω…», συμπλήρωσε η παίκτρια.

Αποχώρησε η Λία Μακροστεργίου αλλά με χαμόγελο στα χείλη

Σε μια δοκιμασία αποχώρησης η οποία είχε μπόλικο γέλιο και πειράγματα, η Λία Μακροστεργίου δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την παρασκευή της με αποτέλεσμα να στείλει κενό δίσκο στους κριτές του MasterChef 5.

Η παίκτρια βρέθηκε αντιμέτωπη στον Παύλο Χάπιλλο και έχασε. Ως εκ τούτου η Λία Μακροστεργίου δεν μπήκε ξανά στη δεκάδα, αφού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πιάτο αντιγραφής του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

Η ίδια όμως, δεν έκρυψε τη χαρά της καθώς έξω από το σπίτι του MasterChef την περιμένει η κορούλα της.

Οι χρήστες του twitter αποθέωσαν την Λία Μακροστεργίου για την στάση της και τα λεγόμενα της κατά την αποχώρηση της από το MasterChef.