Νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας αναδείχθηκε ο Τζιοβάνι Καράτζι στο MasterChef που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Ανούς, Μαργαρίτα, Λία και Παύλος ήταν οι παίκτες που δεν είχαν καλές επιδόσεις και τα πιάτα τους είχαν τις περισσότερες αστοχίες με αποτέλεσμα να βρεθούν αντιμέτωποι με μια ακόμα δοκιμασία αποχώρησης το βράδυ της Τρίτης.

Η Μαργαρίτα δεν έκρυψε την στεναχώρια της για το γεγονός ότι βρέθηκε πρώτη φορά στην συγκεκριμένη θέση. Ο Τζιοβάνι Καράτζι αποφάσισε να κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας και να σώσει τη φίλη του.

«Μπορεί να μην τη θέλει αλλά θα τη δώσω στη Μαργαρίτα», είπε χωρίς δεύτερη σκέψη ο σεφ από την Ιταλία και πρόσθεσε: «Ωραία που την κέρδισα αλλά είναι ένα βάρος που δε θέλω να έχω… Δεν είναι στρατηγικό αυτό… θέλω να νιώθω έναν φόβο, μια πίεση, μια ενέργεια».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να μάθει γιατί επέλεξε να σώσει τη Μαργαρίτα και ο Τζιοβάνι απάντησε πως είναι από τις καλύτερες φίλες που έχει στο παιχνίδι. «Ήξερα ότι ήθελε να ζήσει την εμπειρία της αντιγραφής, αλλά θα έχει την ευκαιρία αργότερα», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Νιώθω χαρούμενη που περνάω στους 11, αλλά δεν περνάω με τη δική μου αξία. Περνάω επειδή με βοήθησε ο Τζιοβάνι να περάσω», δήλωσε απογοητευμένη η Μαργαρίτα.

Η απόφαση αυτή του Τζιοβάνι ανακάτεψε ξανά την τράπουλα των υποψήφιων προς αποχώρηση με την Κωνσταντίνα να παίρνει τη θέση της Μαργαρίτας και να μαγειρεύει παρέα με τον Παύλο, την Ανούς και τη Λία.