Στα παρασκήνια του «Style me Up» που συμμετέχει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε η κάμερα του «Ευτυχείτε» και συνομίλησε με όλους τους συντελεστές της εκπομπής. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ωστόσο αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση, γεγονός που δεν άρεσε στην παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Καινούργιου.

Στον «αέρα» της εκπομπής αναρωτήθηκαν γιατί δεν είδαν δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος διατηρεί φιλία με το μοντέλο τον πήρε τηλέφωνο αμέσως στον «αέρα» για να λύση την όποια παρεξήγηση.

Αφού τον ενημέρωσαν πως είναι ανοιχτή ακρόαση η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε: «Συγγνώμη, γιατί δεν μίλησες στην κάμερά μας;»

«Γιατί αυτή η δημοσιογράφος που έστειλες, ξέρεις τι ρώτησε;» απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πρόσθεσε: «Ρώτησε για τον Κονδυλάτο. Τι σχέση έχω εγώ να πω για το My Style Rocks;».

Η Κατερίνα Καινούργιου του είπε πως: «Δημήτρη, μου μεταφέρουν ότι είπε κάποιος ότι δεν ήθελες να μιλήσεις γιατί εγώ είπα κάτι για σένα».

Η απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν άμεση: «Είσαι τρελή μωρέ; Εγώ θέλω να έρθω στην εκπομπή σου κι εσύ λες αυτό το πράγμα;».