Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «σφράγισε» την τηλεοπτική του επιστροφή μέσα από το «Big Brother». Εξάλλου το όνομα του είναι συνδεδεμένο με το συγκεκριμένο reality. Και μπορεί να μην βρισκόταν στο ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή, ωστόσο η παρουσία του στο Big Brother ήταν σημαντική.

Το Big Brother έφτασε στο τέλος του και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σκέφτεται ήδη το επόμενο project το οποίο θα παρουσιάσει. Εξάλλου ήδη έχει υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο δυο ετών (1+1) με την εταιρεία παραγωγών Barking Well.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 το πρωί της Τετάρτης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δε θα παρουσιάσει την «Στιγμή της Αλήθειας» όπως είχε διαρρεύσει αρχικά.

Το project το οποίο σκέφτεται να κάνει αφορά επανενώσεις φίλων και ζευγαριών οι οποίοι δεν έχουν επαφές λόγω προβλημάτων.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο «Πρωινό» θα συνομιλεί σε διαφορετικούς χρόνους και με τους δυο εμπλεκόμενους και στην συνέχεια θα κανονίζει μια συνάντηση για εκείνους, στο πλατό όπου θα καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους με τη βοήθεια του παρουσιαστή.

Στις συζητήσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, περιλαμβάνονται και ορισμένες που αφορούν ένα talent show και τη θέση του ως μέλος της κριτικής επιτροπής.

Επίσης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στην Barking Well έχει και το ρόλο του συμβούλου των reality καθώς είναι ένα θέμα το οποίο κατέχει.