Στον «αέρα» του Alpha, τα μεσάνυχτα επιστρέφει ξανά η Ελεονώρα Μελέτη. Η εκπομπή της, «Μεσάνυχτα» κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα με καλεσμένο το Νίκο Κοκλώνη. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Open, «Έλα χαμογέλα» υπάρχει ένα μικρό παρασκήνιο που θέλει τις σχέσεις της παρουσιάστριας με το κανάλι να μην έχουν αποκατασταθεί πλήρως, παρόλο που από την πλευρά του σταθμού, κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά.

Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Open, η Μελέτη ήθελε για καλεσμένη τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, όμως, εκείνη αρνήθηκε ευγενικά και ο λόγος είναι πως έχει κλείσει να εμφανισθεί στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, Direct. Επίσης, όπως αναφέρθηκε, αυτό ήταν το δεύτερο «όχι» που εισέπραξε από πρόσωπο του Alpha, το πρώτο ήταν από την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία αυτή τη στιγμή δεν επιθυμεί να δώσει κάπου συνέντευξη και αν το κάνει, θα είναι σε εκπομπή του ενημερωτικού.

Πάντως, καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, εκτός από το Νίκο Κοκλώνη, θα είναι οι: Αννίτα Ναθαναήλ, Κατερίνα Βρανά και Ματίνα Παγώνη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά όσα αναφέρθηκαν στο Έλα χαμογέλα: