Οι «Άγριες Μέλισσες» με την πρώτη τους… πτήση στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1 απέδειξαν πως ήρθαν για να μείνουν. Το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε την σειρά και γρήγορα την ανέδειξε σε σειρά-φαινόμενο αποδεικνύοντας πως η μυθοπλασία, αν στηριχτεί, μπορεί να φέρει εξαιρετικά προϊόντα στην τηλεόραση.

Το συγγραφικό δίδυμο των «Άγριων Μελισσών», Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη ήδη ετοιμάζουν τα δυο επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Φαίη Σκορδά, το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «το Πρωινό», το ένα από τα δυο βήματα του συγγραφικού διδύμου των «Άγριων Μελισσών» είναι μια αστυνομική σειρά που φέρει τον τίτλο «Απόδειξη ζωής» και αποτελείται από 13 επεισόδια.

Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη παρουσίασαν την συγκεκριμένη σειρά, πριν τις «Άγριες Μέλισσες» στον Ant1 όμως ο σταθμός δεν τη δέχθηκε λόγω της μικρής διάρκειας της καθώς δεν υπήρχε χώρος στον προγραμματισμό του σταθμού για μια μίνι σειρά.

Μετά, το συγγραφικό δίδυμο την πήγε στην Cosmote αλλά ούτε εκεί προχώρησε και τέλος ο Πέτρος Μπούτος την πήρε στο Mega. Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Φαίη Σκορδά, υπάρχει ένας όρος που αφορά την συγκεκριμένη σειρά και αυτός είναι να βγει στον «αέρα» μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη όμως, σύμφωνα με την παρουσιάστρια του Ant1 έχουν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας τριών χρόνων με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, με τον οποίο συνεργάζονται όλα τα κανάλια.

Το δεύτερο επαγγελματικό βήμα του συγγραφικού διδύμου αφορά μια καινούργια καθημερινή σειρά για την οποία έχουν ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον Ant1 και η οποία αναμένεται να βγει στον «αέρα» την επόμενη σεζόν και μετά το τέλος των «Άγριων Μελισσών».