Η Ρασέλ βρέθηκε μπροστά στους κριτές του GNTM 3 προκειμένου να δει το αποτέλεσμα της πρώτης δοκιμασίας κατά την οποία τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν με ρούχα αλλά και γυμνά.

Η παίκτρια αντίκρισε στο μόνιτορ τη φωτογραφία της και σχολίασε: «Στο γυμνό το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι το πίσω μου πόδι το οποίο είναι λίγο λυγισμένο και δεν είναι τεντωμένο. Στο ντυμένο, εγώ προσωπικά θα το πετούσα στα σκουπίδια».

Η τελευταία αυτή φράση της διαγωνιζόμενης προκάλεσε έκπληξη στους κριτές του διαγωνισμού οι οποίοι θέλησαν να μάθουν το «γιατί». «Το είπα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου το πρόσωπο μου. Τα μάτια μου δεν ήταν ούτε ανοιχτά ούτε κλειστά» σχολίασε λίγη ώρα αργότερα στην κάμερα της παραγωγής η παίκτρια.

Ωστόσο, αν και η παίκτρια δεν ενθουσιάστηκε με τη φωτογραφία της απέσπασε θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή ενώ όσο οι κριτές μιλούσαν η Ρασέλ κοιτούσε τον Δημήτρη Σκουλό.

«Σταμάτα να κοιτάς τον κ. Σκουλό! Όλη την ώρα αυτόν κοιτάς» της έκανε παρατήρηση ο Άγγελος Μπράτης και η παίκτρια σχημάτισε μια καρδούλα με τα χέρια της.

«Ένας λόγος που ήρθα στο GNTM είναι γιατί είναι κριτής ο κύριος Σκουλός. Τον αγαπώ. Τον αγαπώ βασικά για την δουλειά που κάνει και τον θεωρώ από τους πιο σέξι άνδρες που έχουμε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Μου αρέσει απίστευτα» σημείωσε η 24χρονη παίκτρια στην κάμερα της παραγωγής.

«Εμένα δεν μου αλλάζει γνώμη το σχόλιο σου. Έχω δει την εικόνα, έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου και μου αρέσει πιο πολύ η γυμνή σου φωτογραφία γιατί έχεις κάνει μια πάρα πολύ ωραία μέση μαζί με τους γλουτούς» τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός σχολιάζοντας τη φωτογραφία της παίκτριας.

«Μάλλον δεν το κατάλαβαν όπως ακριβώς το εννοούσα. Αλλά εντάξει. Στον… κύριο Σκουλό άρεσε» τόνισε με χαμόγελο η Ρασέλ στην κάμερα του GNTM 3.