Η Φαίη Βλάμη από 2 χρονών ασχολείται με τον αθλητισμό ενώ πρόκειται να ασχοληθεί με την προπονητική.

Η 19χρονη εμφανίστηκε στο πλατό των auditions του GNTM 3 με στόχο να πάρει την… εκδίκηση της από τους κριτές καθώς όπως ανέφερε στο βίντεο με το οποίο συστήθηκε στο κοινό, είχε δηλώσει συμμετοχή και το 2018 αλλά τότε την «έκοψαν» καθώς τότε ήταν ανήλικη.

Το γυμνασμένο κορμί της νεαρής κοπέλας ενθουσίασε την κριτική επιτροπή και της ζήτησαν να φορέσει το μαγιό για να μπορέσουν να κρίνουν καλύτερα.

Μετά τις πρώτες πόζες τις οποίες χάρισε η Φαίη στους κριτές, άνθρωπος της παραγωγής της έδωσε έναν κύβο ώστε να μπορέσει να κάνει μερικές ακόμα.

Όσο και αν προσπάθησε η νεαρή δυσκολεύτηκε να ποζάρει με άνεση. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε την αρνητική της ψήφο. «Στυλιστικά χαμένη» την χαρακτήρισε η Βίκυ Καγιά και ψήφισε θετικά.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σκουλός συμφώνησε με τα όσα είπε η Βίκυ Καγιά και τόνισε πως «κάτι» βλέπει πάνω της και ψήφισε θετικά. Τελευταίος ψήφισε ο Άγγελος Μπράτης ο οποίος σχολίασε πως τον ξενέρωσε με την επιλογή του μαγιό της και έδωσε την αρνητική του ψήφο.

Με δυο αρνητικές και δυο θετικές ψήφους, η Φαίη Βλάμη ζήτησε από τους κριτές να κάνουν χρήση των wild card. Τα όσα είπε άρεσαν στην Βίκυ Καγιά η οποία της έδωσε την wild card και η νεαρή παίκτρια άρχισε το χορό στο πλατό.